Hana Hadžiavdagić pohvalila Anastasiju Ražnatović

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

E ne zna se koja je PREDIVNIJA od vas dvije.......nedvojbeno ubiste s intelektom obje.....

Nema

Kako je naporna zenska

ja

Hebo ti arkan mater!

Zong

Sta je to u bosanskom ljudskom bicu koje te tjera da kujes u nebesa irevelantan i besmislen post kcerke ratnog zlocinca? Salje "thoughts and prayers" na teritorij koji je bila zona pljacki i ubijanja njenog oca ubojice i kriminalca. Hana, kozo! Kozo!

chim

Sta je to u bosanskom ljudskom bicu koje te tjera da kujes u nebesa irevelantan i besmislen post kcerke ratnog zlocinca? Salje "thoughts and prayers" na teritorij koji je bila zona pljacki i ubijanja njenog oca ubojice i kriminalca. Hana, kozo! Kozo! ka Zong Komparacija ove bezumne rage s kozom je usitinu uvredljiva za onako korisno i plemenito stvorenje poput koze, ali fakat.

Bljak Hana

Hoces li imati obraza da nam se javis sa Cvijetom Srebrenice???

PROVOKACIJE portala Radio Sarajevo

Poštovana gospodo, da živimo u Njemačkoj, SAD-u , Engleskoj, Švicarskoj ili bilo kojoj drugoj državi sa viskim BDP i nema ni blizu ni ne zaposlenosti ni nacionalnih ni ogromne liste niza problema sa kojima se sukobljavamo u obićnom životu onda bi Hane mogle da se valjaju po stranicama raznih portala. Ali obzirom da je stanje kakvo jeste vi sa Hanom samo provocirate narod i pojeftinjujete ovaj portal Radio Sarajevo. Vama je jako dobro poznato da ta osoba izaziva ogromnu lavinu revolta i negativnih komentara i ako vi to sve ignorišete onda zaslužujete da budete okarakterisani kao obični šund portal.

nasvasta

I hajat bi ovom stvorenju dao medijski prostor time bi sebe ogadio kod bošnjaka.

Vrati konju glavu

Hana konjska glavica ima možica peškirčića

On

E usra ti Hanifa i šefa i stanicu da si šejtan to smo tolerisali,hajd ono pamet spram godinama ,al lizat se s ovima koji su sve stekli na krvi tvog naroda neide djete,nikad ta djeca nerekose izvinite caca je grjesio itd,znaci isti su. Nije ti to trebalo ceri Hanifa.

Bonasera

Koja površnost...

Guest

Posrala te ona posred glave!

Dxt

Ona kao nesto bitna? Od ove jos bitnije velica neke izjave??? Hahahaha.... Odo se udarat carapom po glavi

/ Najnovije