Halle Berry podijelila sliku iz kade: Jezivi detalj u pozadini izazvao "paniku" među fanovima

1
Radiosarajevo.ba
Halle Berry podijelila sliku iz kade: Jezivi detalj u pozadini izazvao "paniku" među fanovima
Foto: Društvene mreže / Halle Berry

Halle Berry, 57-godišnja zvijezda filma Žena mačka, objavila je fotografiju iz kade, ali obožavateljima je pažnju okupirao naizgled jezivi detalj u pozadini, prenosi The Sun.

Na fotografiji koju je na Instagramu objavila u četvrtak, 4. januara, u mramornoj kadi pokazala je svoje mladenačke, definirane noge i zategnute listove.

"Ponekad mi samo treba kupka i da svi zašute", napisala je u opisu. Kada je ukrašena svijećnjakom s tri bijele svijeće, ali poneke obožavatelje zabrinula je ukrasna figura pored prozora.

Ponovo se oglasio FK Sarajevo: Pročitajte važno saopćenje za navijače

Ponovo se oglasio FK Sarajevo: Pročitajte važno saopćenje za navijače

Dok su neki bili oduševljeni fotografijom, drugi su kip golog muškarca nazivali “demonskim”, pitajući se je li poznata glumica dobro i zašto ga je kupila.

"Je li sigurna da je svaki dan na istom mjestu na kojem ga je ostavila?", našalio se jedan od obožavatelja.

Ovo nije prvi put da detalji na njenim fotografijama s društvenih mreža izazivaju reakcije, budući da je prije mjesec dana objavila sliku u donjem vešu, a ispred nje su u prvom planu bile tri hrpe izmeta.

"Zašto ne? Šta je, tu je", odgovorila je na jedan od komentara u kojem je netko kritizirao fotografiju.

Halle već godinama vrijedno radi kako bi održala svoju impresivnu figuru i često s pratiteljima dijeli detalje svojih treninga.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije