Hmm / Haljina kojom je Kate zavela princa Williama danas bi je zasigurno posramila

02. 09. 2021. u 13:18:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Niko nije slutio da će obična studentska revija promijeniti odnos na koji William gleda Kate.

No kad je Kate Middleton na modnoj pisti Univerziteta St Andrews u prozirnoj crnoj haljini, uzrokovala da princ William kaže: "Wow, Kate je seksi!" sve se promijenilo između para.

Blisko prijateljstvo pretvorilo se u romansu, a Kate i William učinili su prve korake ka postanku budućeg kralja i kraljice.

Princ William i Kate - undefined

Instagram: Princ William i Kate

Ipak, Kateino pojavljivanje na dobrotvornoj modnoj reviji moglo je biti toliko drugačije - studentska dizajnerica Charlotte Todd htjela je da nosi suknju i džemper, ali je Kate odbacila džemper, prenamijenila kombinaciju i nosila crnu prozirnu haljinu, u kojoj joj se vidjelo i donje rublje.

William, koji je platio 200 funti za VIP mjesto, bio je očaran.

Kate Middleton na studentskoj reviji - undefined

Screenshot/Thesun: Kate Middleton na studentskoj reviji

William i Kate, koji su u aprilu proslavili desetu godišnjicu braka, bili su stalni izvor utjehe javnosti-zajedno sa svoje troje djece, Georgeom, Charlotte i Louisom tokom cijele pandemije.

Iako se čini kao da je Kate oduvijek bila uz Williama, ali kako je djevojka srednje klase "uhvatila" najpoželjnijeg britanskog neženju?

Revija je bila ključna u promjeni dinamike njihove veze. Par se upoznao kada su ušli kroz vrata najstarijeg škotskog univerziteta. Od početka je bilo neizbježno da će im se putevi ukrstiti - ne samo da su oboje studirali historiju umjetnosti, već su i živjeli u istim domovima u St Salvator’s Hall-u, piše Miss7.24sata.hr 

Princ William i Kate - undefined

EPA: Princ William i Kate

Postepeno je njihovo prijateljstvo procvjetalo zbog zajedničkih interesa. Oboje su odrasli u ruralnom okruženju - Kate u Berkshire selu Bucklebury, a William na očevu imanju Highgrove u Gloucestershireu. Dijelili su ljubav prema selu (preduvjet za uklapanje u kraljevsku obitelj, u kojoj se lovi, puca, peca, gleda polo i odlazi na konjske utrke).

Kasnije je Kate bila pozvana da dijeli stan s Williamom i još dvoje prijatelja. Iako su uživali u zajedničkom druženju kada su pitali Williama planira li se uskoro skrasiti rekao je: "Ja sam premlad, ne želim se vjenčati prije nego navršim najmanje 28 ili možda 30 godina." Tada je Kate dobila nadimak "Waity Katie", no čekanje joj se isplatilo.

Decenija nakon vjenčanja, vojvode od Cambridgea su bliži nego ikad. Kao i svaki bračni par, oni su se suočili sa svojim testovima - uključujući duge razdvojenosti dok je William radio kao pilot, no njihova studentska ljubav pretvorila se u onu pravu.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (1)