Halid Bešlić u čast Zdravka Mamića zapjevao svoj dobro poznati hit

4
S.G.
Halid Bešlić u čast Zdravka Mamića zapjevao svoj dobro poznati hit
Foto: Čapljinski portal / Svečano je bilo sinoć u Hercegovini

Ovog vikenda u Gabeli se održava memorijalni turnir "Andrija Anković", a tradicionalno kao i svake godine između dva takmičarska dana upriličena je "Plavo-bijela noć".

GOŠK ove godine slavi veliki jubilej - 103 godine postojanja

Tim povodom u jednom čapljinskom hotelu upriličeno je slavlje na kojem je prisustvovao veliki broj zvanica iz svijeta sporta, ali i drugih oblasti.

Počela sjednica Vlade FBiH: Hoće li Ismet Gavrankapetanović biti imenovan za direktora KCUS-a?

Počela sjednica Vlade FBiH: Hoće li Ismet Gavrankapetanović biti imenovan za direktora KCUS-a?

Prisutne je između ostalih zabaljvao i Halid Bešlić koji je svoju pjesmu "Taman je" otpjevao u čast Zdravka Mamića, bivšeg prvog čovjeka zagrebačkog Dinama koji je također bio prisutan na ovoj zabavi.

"Ovu pjesmu posvećujem braći Mamić, Zoranu i Zdravku, koji su i večeras s nama i čast mi je nastupiti pred njima ovdje u Čapljini. Oduševilo me kad sam na YouTube vidio da Zdravko Mamić pjeva moju pjesmu 'Taman je' tek što je izašla", rekao je Bešlić nakon čega je zapjevao ovaj hit.

Podsjećanja radi, Mamić se u našoj zemlji se nalazi od juna 2018. godine gdje je pobjegao od pravosudnih organa Republike Hrvatske koja ga tereti zbog višemilionske utaje novca kao i navodno podmićivanje sudija iz Osijeka.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije