Halid Bešlić reagovao na navode medija iz susjedstva: 'Kakva vila, to je obična kuća s bazenom'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma ja ba, pusti ti one dolje....

Znam ih dobro i predobro. Kad nesto zatrazis normalnim putem, sve oni fino i uredno zaprime i zatim se GOOODINAMA nista ne dogadja. Cekaju da dodjes s kovertom.... I ako neces, pa eto fino, ti cekaj jedno deset godina za najobicniju dozvolu. Izdat ce oni tebi, ali ostarit ces dok izdaju. A ako bi ti gosparu dosao i donio koju tisucicu, eee, ondaaaa.... Pusti ba. Juznjaci.

Čemu?

Kome se bolan Halide pravdaš, zaradio je ti. Neka se Šmrkovi pravdaju, neka se policajci koji imaju milionske nekretnine pravdaju (pojedinci), neka se političari pravdaju, a ne ti.

***

***

Hahaha...

...joj kad papak zavapi o kvadratima, ajoj...

omer

halide beslicu nevole komsije muslimane daje tebi ime pero Il josip nebise otom pisalo mirjana dragicevic soldo vidjelica medugorske gospe ima u makarskoj svoju betoniranu plazu 🤣🤣🤣🤣🤣☕️

/ Najnovije