Hafiz Botić objavio fotografiju Dine Merlina u sarajevskoj džamiji: "Koliko god da ostvariš..."

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

Nije mi poznato, da je nekad nekom pomogao finansijski ili dao u neki hajr.

Ne cudi me to od njega....

...................

Komšija

Nije mi poznato, da je nekad nekom pomogao finansijski ili dao u neki hajr. ka BiH Ali je zato često znao ukrasti tuđe pjesme.

Valter

Jedan je Dino merlin

Ask

Ñeka su nam pune džamije insalah i trotoari bijesnih vozila, bolje da im diplite gdje se treba parkirati nego o časti i postenju.

Das ist Walter

Jedan je Dino merlin ka Valter Sreća naša. Đe ćeš više stipsi-ublehaša?

Ivan

Imal' danas neka lijepa vijest, da je neko prešao na islam?

HUKA

Rezil ul ulema posavjetuj Dinu da plati zekjat na imovinu i to ovavezno u Islamsku zajednicu.

ne bi bio srbalija, da te

nije alija....

Jaca

Trebao bi od svog silnog bogatstva pomoći sirotinji i bolesnima e tu bi zaradio kod dragog Allaha

jahh

Ja i? svašta ,šta sve ove novine pišu!!!

Tatar

E sad ste stvarno prevarili svaku mjeru.Pa kakva je razlika izmedju tog Dine i bilo koga drugog dzematlije

Gost

Zašto sjede na podu? Neka Dino kupi stolice. Ima love.

Ne pijem dok Paja vozi

E sad ste stvarno prevarili svaku mjeru.Pa kakva je razlika izmedju tog Dine i bilo koga drugog dzematlije ka Tatar Ako ne znaš onda si stva no .......

dinko

moj dino, nije ti ovo arabija... daj malo goethea u šake

asdf

Auuu šta je sad namirisao pa se i ovdje zavukao!?!

Celo

Tobe jarabi komentara...., pa jel vas stid, ni obraza ni karaktera nejmate

Gost

MasAllah,neka nama ovakvih,da nas je vise bilo bi bolje..A svi ovi gnusni i negativni komentari,nemaju mjesta ovdje..A zašto?Nisam mišljenja da smo svi sveci ili da branim ovog gospodina,naprotiv nije niko.Ali,ako ste vidjeli naslov i isti vam ne odgovara,nije mi jasno zašto uopšte citate tekst,a uz to jos i komentar ostavljate?Dokaz koliko ljudska zloba moze ici..Toliko ste drski,cast izuzecima,da cak ulazite i u to da li Dino daje sadaku i pomaze narodu..Ako ga javno snime da je nekome pomogao,odmah bude da se hvali,sa druge strane ako to tajno radi opet nevslja..Mislim da trebamo preispitati svoje umove,ali obavezno...

Gost

Nije mi poznato, da je nekad nekom pomogao finansijski ili dao u neki hajr. ka BiH Je li ti u obavezi da budeš informiran o tome?

Gost

Zašto sjede na podu? Neka Dino kupi stolice. Ima love. ka Gost Jesi li ti ikad bio u džamiji ,ako si Musliman?

/ Najnovije