Grašini roditelji prihvatili Hanu, nadaju se unuku: "Kad će - ako neće sad"

0
Radiosarajevo.ba
Grašini roditelji prihvatili Hanu, nadaju se unuku: "Kad će - ako neće sad"
Instagram / Petar Grašo i Hana Huljić

Otkako se saznalo da su par, Petar Grašo i Hana Huljić glavna su tema svih domaćih medija. 45-godišnji Grašo i 14 godina mlađa Hana u centru su pažnje, a nakon što su njihovi prijatelji i porodica komentarisali njihovu vezu, javila se i još jedna Grašina poznanica sa zanimljivom temom.

Splitska porodilja Bosiljka Bulović koja je posvetila život učenju trudnica prirodnom i bezbolnom porodu te je dosad radila s brojnim poznatim Hrvatima, a za Slobodnu Dalmaciju je ispričala što joj je rekao Grašin otac Zoran.

"Grašin tata Zoran uvijek kad me sretne kaže da ću njegovati Petrovo dijete. Njemu je velika želja da mu sin podari unuka koji bi nastavio njihovu lozu, jer iako mu kći Buga ima djecu, ona ne nose prezime Grašo", ispričala je Bulović.

Omiljena poslastica: Prijeti li svijetu nestanak čokolade?

Omiljena poslastica: Prijeti li svijetu nestanak čokolade?

Sa Zoranom Grašom je išla u osnovnu školu, odlično ga poznaje, a upoznata je i s novom ljubavi njegova sina Petra.

Istaknula je kako joj je Hana jako draga, a koliko je čula lijepo su je prihvatili i Petrovi roditelji.

"Vjeruju da im je veza stabilna i da bi je uskoro mogli okruniti i djetetom, čujte Petru je ipak 45 godina, kad će ako neće sad", kaže Bulović za Slobodnu Dalmaciju.

Podsjetimo, za vezu Petra Graše i Hane Huljić doznalo se početkom oktobra kada su zajedno fotografirani u Zagrebu, a navodno su par još od ljeta. Novopečeni par još je tajnovit o svojoj vezi i Grašo je do sada bio kratko prokomentirao da namjerava nastaviti čuvati svoju privatnost.

Grašo je prije Hane bio 24 godine u vezi s Danijelom Martinović, a za njihov prekid doznalo se u maju ove godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije