Goran Bare: Još uvijek sam na metadonu, za mene je ionako već kasno

Radiosarajevo.ba
Goran Bare: Još uvijek sam na metadonu, za mene je ionako već kasno
Foto: Bljesak.info / Goran Bare
Goran Bare je priznao da je još na metadonu. Naime, hrvatski muzičar nije skrivao kako je već godinama na terapiji metadonima.

Iako u posljednje vrijeme ne govori mnogo o sebi, za 24sata je otkrio što misli o Mate Miši Kovaču. Kako Goran kaže, Kovač je prošao pakao od života, a i on je nešto slično proživio. 

"Ja sam još na metadonu, ali mislim da je za mene prekasno", rekao je Goran koji misli da mu je ostalo još 15, 16 godina života, dovoljno da snimi, kako tvrdi, 2 do 3 albuma na koje će biti ponosan. 

Bare tvrdi da popularnost ne donosi samo lijepe stvari već i one loše. Kako kaže, nije imao mira neko vrijeme, povukao se iz javnosti i nije izlazio iz kuće jer je postalo kritično.

"Jedna žena me uhvatila kao što kauboj hvata konja. Zove dijete, viče 'evo ga' i drži me za ruku. Pa pustite me kažem, ma kakvi, nema šanse", ispričao je muzičar jednu od situacija s kojima se slavni susreću te nastavio: 

"Nemam svog vozača, nemam svog bodyguarda, normalno da mi ljudi prilaze."

Ove godine Goran je objavio novi album pod nazivom Nuspojave,  a 6. novembra svira u zagrebačkoj Tvornici.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije