Glumile su ‘Čarobnice‘, godinama se svađale, a sada se Milano oglasila nakon smrti Shannen Doherty

0
Radiosarajevo.ba
Glumile su ‘Čarobnice‘, godinama se svađale, a sada se Milano oglasila nakon smrti Shannen Doherty
Foto: Screenshot / X.com / Shannen Doherty i Alyssa Milano

Holivudska glumica Alyssa Milano oprostila se od svoje kolegice Shannen Doherty koja je preminula nakon dugogodišnje borbe s rakom, a s kojom godinama nije bila u dobrim odnosima.

"Nije tajna da smo Shannen i ja imale kompliciran odnos, ali u srži je to bila osoba koju sam duboko poštovala i kojoj sam se divila.

Bila je talentirana glumica, koju su mnogi voljeli, a svijet je manji bez nje. Moja sućut svima koji su je voljeli", rekla je poznata glumica.

Danas će biti najtopliji dan u ovoj sedmici: BHMeteo objavio prognozu do nedjelje

Danas će biti najtopliji dan u ovoj sedmici: BHMeteo objavio prognozu do nedjelje

Milano je prije nekoliko godina progovorila o svom odnosu s kolegicom Shannen Doherty nakon što su godinama postojale tenzije između njih.

48-godišnja Alyssa priznala je tada da, iako se u početku nisu slagale, s godinama se njihov odnos poboljšao.

"Rekla bih da je naš odnos sada srdačan. Preuzimam odgovornost za velik dio tenzija koje su se događale među nama. Mislim da je do velikog broja naših sukoba došlo zbog toga što sam je smatrala konkurencijom, a ne sestrom. A upravo se sestrinskim odnosom serija toliko bavila. Osjećam krivicu zbog svoje uloge u svemu tome", priznala je Milano za Entertainment Tonight.

Kada je Shannen Doherty (50) dijagnosticiran rak dojke 2015. godine, Alyssa ju je kontaktirala. "Kad sam čula za njezinu dijagnozu, nazvala sam je. I slala sam joj poruke svakih nekoliko mjeseci samo da provjerim kako je. Poštujem je. Odlična je glumica, koja toliko voli svoju prodicu i voljela bih da sam imala dovoljno samopouzdanja pa da sam to bila shvatila u ono doba kad smo snimale zajedno", dodala je glumica.

Serija Čarobnice imala je svoju premijeru 1998. godine, a trajala je osam sezona. Glavne uloge tumačile su tri sestre Halliwell koje su bile moćne vještice, Čarobnice, a utjelovile su ih Alyssa Milano, Shannen Doherty i Holly Marie Combs. One su branile nevine od sila zla.

Shannen je zbog nesuglasica s Alyssom napustila seriju 2001. godine, nakon tri sezone, a njen je lik ubijen, piše Jutarnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije