Glumica Ornela Vištica na putu u Bosnu doživjela nezgodu: 'Meho, Pajo, Dragane, Darko... Hvala vam'

0
Radiosarajevo.ba
Glumica Ornela Vištica na putu u Bosnu doživjela nezgodu: 'Meho, Pajo, Dragane, Darko... Hvala vam'
Foto: Facebook / Ornela Vištica

Mostarska glumica Ornela Vištica (33) i njezine kolegice doživjele su nezgodu na putu od Zagreba prema Žepču, a cijelu situaciju Vištica je opisala na svom Facebook profilu.

Naime, za vrijeme vožnje proteklog vikenda osjetile su neki udarac ispod automobila. Prvo su pomislile kako im je pukla guma, ali kad su se zaustavile, vidjele su da je krivac zapravo - kornjača.

Ona se oglasila nakon svega na Facebooku i njenu objavu prenosimo u cijelosti:

Iz Granične policije BiH tvrde da osuđenog pedofila Ivicu Miškovića štite dva zakona

Iz Granične policije BiH tvrde da osuđenog pedofila Ivicu Miškovića štite dva zakona

"Ispričat ću vam priču o Bosni, koju sam jučer zajedno s prijateljicama doživjela. Naime, krenula sam autom iz Zagreba u Žepče, zbog predstave, zajedno s dvije prijateljice koje su mi odlučile praviti društvo i prvi put posjetiti Žepče. Nakon 45 minuta od graničnog prijelaza, osjetile smo udarac ispod auta na autocesti za vrijeme vožnje. Pomislile smo kako se radi o puknutoj gumi i zaustavila sam auto na zaustavnoj traci.

Ubrzo smo pronašle pravu kornjaču ispod auta kod lijeve prednje gume. Nakon što smo je izvukle van, pokušale smo ponovno pokrenuti auto, no zvuk nije bio najsjajniji. Automobil koji se prvi zaustavio ispred nas na zaustavnoj traci bio je kombi iz kojeg su izašla dva tipa. Iskreno, kad sam ih vidjela pomislila sam ko su oni? I koliko je sigurno razgovarati s njima? Zatim se zaustavio drugi automobil iza nas, a uskoro smo saznali imena: Meho, Pajo, Dragan koji su pokušavali osposobiti akumulator od auta.

"Nažalost nismo uspjeli. Minute su curile, a ja sam razmišljala hoću li i kako stići na predstavu u Žepče?! Blaža je ostala uz auto čekati šlep službu, a Mila je krenula sa mnom u Mehin kombi. Meho i Pajo su dali sve od sebe da stignemo na predstavu. Vozili smo se preko Doboja, Mila je sjedila na nekom impro kotaču i 6 min do 20:00 smo stigli ispred dvorane. Blaža je više od sat čekala šlep i dostavili su joj hranu i vodu. Voda me podsjetila, na ruke jedne godine u jednom kampu kojima je bila potrebna tada samo voda.

Teško je opisati količinu straha, zabrinutosti, ‘stavljanja života u torbu‘, brige, želje i utrke s vremenom. Što je vrijeme?! I koliko danas lov vremena, zbog odgovornosti pred ljudima može ugroziti ljudske živote?!

Legendarna Samantha se vraća u seriju Seks i grad: Imala je dva iznenađujuća uslova

Legendarna Samantha se vraća u seriju Seks i grad: Imala je dva iznenađujuća uslova

Jučer u Bosni su ljudi iz Tešnja učinili veliku stvar, omogućili da se predstava izvede i ono najvažnije pomogli da tri žene žive i sigurne stignu natrag u Zagreb. Kornjača je ostala tamo negdje kod zaustavne trake a mi smo sretne jer se tamo na više od sat zaustavilo vrijeme, zaustavilo se i mi smo upoznali divne ljude.

Meho, Pajo, Dragane, Darko, Predrag… Hvala Vam", zaključila je mostarska glumica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije