Glumica na dodjeli Oscara grudi prekrila samo perom

2
Radiosarajevo.ba
Glumica na dodjeli Oscara grudi prekrila samo perom
Foto: EPA-EFE / Hunter Schafer

Hunter Schafer sinoć je na oskarovski parti stigla u neobičnom izdanju. Glumica je odjenula bijelu, svilenu suknju, a gornji joj je dio tijela bio gotovo potpuno gol. Najintimnije dijelove grudi prekrila je samo bijelim perom koje je držala tanka traka oko njezinog trupa.

Ovo je možda i najprovokativnije izdanje na ovogodišnjim Oscarima, a 24-godišnja glumica je otprije poznata po tome da voli pomicati granice i transrodna je osoba, piše Index.hr.

Velika je zagovornica LGBTQ+ zajednice, a proslavila se u seriji Euphoria, koja je obarala rekorde gledanosti i u kojoj glumi i poznata Zendaya.

Nakon ogromnog uspjeha prve sezone Euphorije, s autorom Levinsonom supotpisala je scenarij za specijal koji se prikazao na HBO-u. U njemu je tematizirala svoj identitet transžene, odnos prema muškarcima, ženama, obitelji, majci i samoj sebi, o djetinjstvu i budućnosti, spiritualnosti i slično.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije