Trenutak koji je obilježio dodjelu Oscara: Otvorite oči, magarac je prevarant!

0
Radiosarajevo.ba
Trenutak koji je obilježio dodjelu Oscara: Otvorite oči, magarac je prevarant!
Foto: Kolaž / Magarac Jenny i Jimmy Kimmel, Colin Farrell

Na ovogodišnjoj dodjeli prestižne nagrade Oscar voditelj Jimmy Kimmel je u jednom trenutku izveo magarca na binu, te je tako oduševio Colina Farrella. 

Ko god je gledao film Banshees of Inisherin, znao je odmah šta se dešava kada je magarac došao na binu.  

Ko god nije gledao ovaj film, objašnjenje je jednostavno. Jenny, kako se ova životinja zove u filmu, bila je vjerni ljubimac glavnog lika, kojeg tumači Colin Farrell. 

Lagumdžija održao snažan govor: Vlasti RS koriste metode ratnih zločinaca za rušenje institucija BiH

Lagumdžija održao snažan govor: Vlasti RS koriste metode ratnih zločinaca za rušenje institucija BiH

Nakon fantastičnog zaokreta u crnoj komediji The Banshees of Inisherin nominiranoj za Oscara, magarica Jenny povukla se iz javnog života prema nalogu reditelja Martina McDonagha - i to nije prekinuto zbog važnog događaja kao što je dodjela Oscara. Na dodjeli Oscara 2023., voditelj Jimmy Kimmel doveo je na binu Jenny, ali ispalo je da je cijela stvar bila laž. Otvorite oči, ovce: magarac je bio je*eni prevarant!

Kako je rekao Jimmy Kimmel na bini, dovedena je originalna Jenny iz Irske. Još je dodao kako su slagali kako je ona magarac za emocionalnu podršku, kako bi je pustili na avion. 

"Ovo je Jenny. Ona je jedna od zvijezda The Banshees of Inisherin", rekao je voditelj dok je predstavljao magarca publici i kolegi Colin Farrellu.

Pojavio se na oduševljenje Colina Farrella: Evo zašto je izveden magarac na binu tokom Oscara

Pojavio se na oduševljenje Colina Farrella: Evo zašto je izveden magarac na binu tokom Oscara

"Ne samo da je Jenny glumica, već je i certificirani magarac za emocionalnu podršku. Ili smo barem tako rekli zrakoplovnoj kompaniji kao izgovor da je ukrcaju na avion iz Irske". Ali u šokantnom obratu, izvor kaže Vultureu da na dodjeli Oscara uz Kimmela nije bila prava Jenny.

Bio je to "samo nasumični magarac". 

Pravi obožavatelji Jenny znaju da ona živi u magarećem raju.

"Martin se toliko zaljubio u nju da više nikada nije želio da radi", rekla je njezina bivša trenerica, Rita Moloney iz Fircroft Animal Actors, za Vulture u oktobru.

"Pitao ju je može li samo snimiti ovaj film i onda otići u penziju. Sada je samo sretna magarica koja trči s drugim minijaturnim magarcima. Vidjela sam je prije otprilike tri sedmice u okrugu Carlow i izgleda dobro, fit i zdrava je. Ona samo živi svoj san", kazala je Moloney.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije