Glamur na crvenom tepihu: Mostarska glumica ukrala pažnju haljinom od nekoliko metara

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jesen stiže dunjo moja.

Parada pijanstva ,kiča poznata cura u belom.

Error

Nikad cula za anu kraljevic ali eto proslavice je besmislena vukuca stvar Pa to je zalosno Gdje je tu trud u radu koji vodi uspjehu Samo senzacija koja vodi besmislu i glupavosti Koju nazalost eto imate priliku da promovisete i da predano ucestvujete ,i tako ,VI, vucete drustvo u besmisao postojanja

nije ana nego anja papci iz sarajlabada

Prvo, nije ana nego anja, to je rusko ime. Drugo, ovo nije bila kakva haljina ovo je vjencanica, a to nije za crvenog tepiha.

nije pozoriste za papke

>>Nikad cula za anu kraljevic ali eto proslavice je besmislena vukuca stvar Pa to je zalosno Gdje je tu trud u radu koji vodi uspjehu Samo senzacija koja vodi besmislu i glupavosti Koju nazalost eto imate priliku da promovisete i da predano ucestvujete ,i tako ,VI, vucete drustvo u besmisao postojanja ka Error<< pa nisi cula zato sto ne ides u pozoriste. djevojka zavrsila akademiju scenskih u sarajevu. ali nema je na tv-u da je gledas besplatno, pa zato i ne znas. nije pozoriste i kultura za papke. Osim toga pojavljivala se u nekim muzickim spotovima, glumi kraljicu katarinu u jednom, to si bar mogla vidjeti.

Ne pijem dok Paja vozi

>>>>Nikad cula za anu kraljevic ali eto proslavice je besmislena vukuca stvar Pa to je zalosno Gdje je tu trud u radu koji vodi uspjehu Samo senzacija koja vodi besmislu i glupavosti Koju nazalost eto imate priliku da promovisete i da predano ucestvujete ,i tako ,VI, vucete drustvo u besmisao postojanja ka Error<< pa nisi cula zato sto ne ides u pozoriste. djevojka zavrsila akademiju scenskih u sarajevu. ali nema je na tv-u da je gledas besplatno, pa zato i ne znas. nije pozoriste i kultura za papke. Osim toga pojavljivala se u nekim muzickim spotovima, glumi kraljicu katarinu u jednom, to si bar mogla vidjeti. ka nije pozoriste za papke<<Uh odličan komentar. Kratko ali ubitačno 👍

Znaš prozorište nije za papke kenjac.

>>>>Nikad cula za anu kraljevic ali eto proslavice je besmislena vukuca stvar Pa to je zalosno Gdje je tu trud u radu koji vodi uspjehu Samo senzacija koja vodi besmislu i glupavosti Koju nazalost eto imate priliku da promovisete i da predano ucestvujete ,i tako ,VI, vucete drustvo u besmisao postojanja ka Error<< pa nisi cula zato sto ne ides u pozoriste. djevojka zavrsila akademiju scenskih u sarajevu. ali nema je na tv-u da je gledas besplatno, pa zato i ne znas. nije pozoriste i kultura za papke. Osim toga pojavljivala se u nekim muzickim spotovima, glumi kraljicu katarinu u jednom, to si bar mogla vidjeti. ka nije pozoriste za papke<< Kulturni koji spavaš u pozorištu.Ko je čuo za anonimusa.Zna se ko su bile dive pozorišta neke su i sad kao Minka Muftić,Jasna Diklić,pok.Nada Đurevska,pok Nada Pani pok.Semka Sokolović do duše ona je bila u zagrebačkom kazalištu igrala je i u sarajevskom pozorištu. Tatjana Šoić itd to su glumice.I ti znaš ko je papak a ko građanin ti načitani mislim da ne znaš ni tablicu množena ali si ti odličan kritičar.

a ti zadnji put u pozoristu prije rata

>>>>>>Nikad cula za anu kraljevic ali eto proslavice je besmislena vukuca stvar Pa to je zalosno Gdje je tu trud u radu koji vodi uspjehu Samo senzacija koja vodi besmislu i glupavosti Koju nazalost eto imate priliku da promovisete i da predano ucestvujete ,i tako ,VI, vucete drustvo u besmisao postojanja ka Error<< pa nisi cula zato sto ne ides u pozoriste. djevojka zavrsila akademiju scenskih u sarajevu. ali nema je na tv-u da je gledas besplatno, pa zato i ne znas. nije pozoriste i kultura za papke. Osim toga pojavljivala se u nekim muzickim spotovima, glumi kraljicu katarinu u jednom, to si bar mogla vidjeti. ka nije pozoriste za papke<< Kulturni koji spavaš u pozorištu.Ko je čuo za anonimusa.Zna se ko su bile dive pozorišta neke su i sad kao Minka Muftić,Jasna Diklić,pok.Nada Đurevska,pok Nada Pani pok.Semka Sokolović do duše ona je bila u zagrebačkom kazalištu igrala je i u sarajevskom pozorištu. Tatjana Šoić itd to su glumice.I ti znaš ko je papak a ko građanin ti načitani mislim da ne znaš ni tablicu množena ali si ti odličan kritičar. ka Znaš prozorište nije za papke kenjac.<< ti si ocigledno posljednji put bila u pozoristu kad su ove glumice bile u cvijetu mladosti, kao anja kraljevic sada. ali zivot ide dalje, sa tobom ili bez tebe i nema zivota na lovorikama, sto ce reci da i dalje treba ici u pozoriste, a ne samo prije rata.

Ne pijem dok Paja vozi

>>>>>>Nikad cula za anu kraljevic ali eto proslavice je besmislena vukuca stvar Pa to je zalosno Gdje je tu trud u radu koji vodi uspjehu Samo senzacija koja vodi besmislu i glupavosti Koju nazalost eto imate priliku da promovisete i da predano ucestvujete ,i tako ,VI, vucete drustvo u besmisao postojanja ka Error<< pa nisi cula zato sto ne ides u pozoriste. djevojka zavrsila akademiju scenskih u sarajevu. ali nema je na tv-u da je gledas besplatno, pa zato i ne znas. nije pozoriste i kultura za papke. Osim toga pojavljivala se u nekim muzickim spotovima, glumi kraljicu katarinu u jednom, to si bar mogla vidjeti. ka nije pozoriste za papke<< Kulturni koji spavaš u pozorištu.Ko je čuo za anonimusa.Zna se ko su bile dive pozorišta neke su i sad kao Minka Muftić,Jasna Diklić,pok.Nada Đurevska,pok Nada Pani pok.Semka Sokolović do duše ona je bila u zagrebačkom kazalištu igrala je i u sarajevskom pozorištu. Tatjana Šoić itd to su glumice.I ti znaš ko je papak a ko građanin ti načitani mislim da ne znaš ni tablicu množena ali si ti odličan kritičar. ka Znaš prozorište nije za papke kenjac.<<Veću glupost nisam pročitao dugo pa žena je tek počela da glumi isto ko što su Jasna(70 tih, Semka(50 tih), Minka, Tatjana Šojić(80 tih) su bili anonimus kad su počinjale

/ Najnovije