Da li je došao kraj ljubavi jednog od najpoznatijih parova u svijetu sporta i manekenstva

1
Radiosarajevo.ba
Da li je došao kraj ljubavi jednog od najpoznatijih parova u svijetu sporta i manekenstva
Foto: EPA-EFA / Tom Brady i Gisele Buendchen

Nekadašnji top model Gisele Bündchen više ne skriva suze.

Nedavno je viđena uplakana u javnosti, telefonirala je oblivena suzama, nesvjesna upitnih pogleda prolaznika. Neki nisu znali bi li joj prišli i pokušali je smiriti ili ju ostaviti na miru.

A sada je poznato zašto je toliko tužna: sa suprugom, zvijezdom američkog nogometa Tomom Bradyjem, ne dijeli isti krov više mjesec dana, doznaje People.

Srđan Lukić, doktor iz Beograda, odgovorio Gorici Dodik: Ponosan sam što mi je Saša Magazinović drug

Srđan Lukić, doktor iz Beograda, odgovorio Gorici Dodik: Ponosan sam što mi je Saša Magazinović drug

To je, čini se, kulminacija njihovog sukoba oko nastavka njegove karijere. Gisele se nadala da će ustrajati u odluci o odlasku u mirovinu, dok on želi igrati i ako treba, ostaviti dušu na terenu.

Dosta joj je da tokom sezone vode odvojene živote tim više što imaju kćer Vivian i sina Benjamina koji oca mjesecima gotovo i ne vide.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CgzDzFmg6e9/[/instagram]

Sličan problem imala je i Bradleyeva bivša, američka glumica Bridget Moynahan s kojom je dobio sina Johna: nije teško pogoditi zašto su se razišli. Tom Brady, pak, smatra da se dovoljno daje porodici.

"Što Gisele želi? Nijedan drugi suprug ne dobiva šest mjeseci odmora godišnje kako bi bio posvećen samo svojoj porodici, dok je ostatak godine vezan za klub ", rekao je izvor blizak jednoj od najvećih američkih sportskih zvijezda.

Odluku o tome želi li nastaviti živjeti po starom morat će, očito, donijeti ona, piše Gloria.hr.

Sudeći po manekenkinim gorkim suzama, bračna drama mogla bi loše završiti. Gisele ne želi da Toma "pokosi" srce na igralištu. Iako je najveći od najvećih, napunio je 45 godina. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije