Georgina ga očarala: Cristiano Ronaldo zaprosio svoju djevojku

Radiosarajevo.ba
Georgina ga očarala: Cristiano Ronaldo zaprosio svoju djevojku
EPA / Ronaldo jr., Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo
Iako nije zvanično potvrđeno, brojne glasine u španskim medijima prethodnih dana govore o tome kako bi i slavni Cristiano Ronaldo trebao skoro "stati na ludi kamen", jer je nedavno zaprosio svoju djevojku Georginu Rodriguez.

Djevojka koja je uspjela ostvariti ono što mnogima prije nje nije uspjelo - osvojiti srce jednog od najpoznatijih i najbogatijeg nogometaša svijeta ima svega 22 godine, a sa zvijezdom Real Madrida u vezi je gotovo godinu dana.

Njegovu pažnju privukla je na jednom modnom događaju, dok je radila kao prodavačica u Gucci prodavaonici u Madridu. Nakon velike romanse vrlo brzo slavni nogometaš je potvrdio kako je Georgina trudna, te kako čekaju zajedničko dijete.

Navodno, nakon tih događaja, Ronaldo je zaprosio izabranicu svog srca, a to su zaključili zahvaljujući njihovom zajedničkom pojavljivanju na utakmici u Lisabonu, gdje je Georgina nosila prsten s dijamantom vrijednim gotovo 200.000 funti, piše Hola.

Kao i uvijek, tajanstveni par nije komentirao natpise, a u ovim situacijama sigurno je da će vrijeme otkriti detalje iz života Cristiana Ronalda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije