George Michael: Privlačio sam prinzecu Dianu, ali nismo spavali zajedno

Radiosarajevo.ba
George Michael: Privlačio sam prinzecu Dianu, ali nismo spavali zajedno
EPA / George Michael
U novoj biografiji pokojnog Georgea Michaela obajavljeni su njegovi dosad skriveni intervjui u kojima je opisao svoj odnos s princezom Dianom.

Godinu dana nakon smrti Georgea Michaela, izdana je njegova još jedna biografija koju je napisao David Nolan "George Michael, Freedom, The Ultimate Tribute 1963-2016". 

Između ostalog u njoj se nalaze i dosad neobjavljeni intervjui u kojima pjevač opisuje odnos sa svojom prijateljicom, princezom Dianom s kojom se sprijateljio čim su se upoznali na koncertu. U intervjuu iz 2009. ispričao je kako su imali posebnu vezu.

"Kad sam ju nazvao da joj čestitam rođendan, priznala mi je da se rastaje. Rekla je da mora pobjeći što dalje od kraljevske porodice", rekao je George Michael, prenosi Daily Mail.

"Bila je poput mnogih žena koje sam privlačio. Vide u meni nešto neprijeteće. Neke su se stvari zbile koje su mi pokazale da ju jako privlačim. To uopće nije bilo upitno. Nikad nismo spavali zajedno jer sam znao da bi to bila katastrofalna ideja", rekao je između ostalog u ovom intervjuu George Michael.

Podsjećamo, Michael, britanska pop ikona, preminuo je u 54. godini , 25. decembra 2016. godine, u svom domu u Oxfordshireu od zatajenja srca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije