Fotke Jasona Momoe pokorile Instagram: 1,2 miliona lajkova za manje od 24h

Radiosarajevo.ba
Fotke Jasona Momoe pokorile Instagram: 1,2 miliona lajkova za manje od 24h
Foto: Esquire / Jason Momoa

Glumac Jason Momoa, slavni Khal Drogo i Aquaman, ponovo je u centru pažnje svjetskih medija, no ovaj put nije zbog podvodnih ludorija niti pokušaja da impresionira Khaleesi.

On je, naime, dao intervju za magazin Esquire, a njegove fotke privukle su pažnju brojnih korisnika interneta - za manje od 24 sata njegova objava zaradila je 1,2 miliona lajkova na Instagramu (trenutno ih ima skoro 1,5 miliona).

Zašto svi pričaju o njemu? Ova planina mišića i glumac, kojeg Bored Panda poredi s grčkim bogovima, otkrio je javnosti malo drugačiju stranu od one koju inače vidimo u javnosti. 

U ovom intervjuu - koji možete čitati ovdje - doznali smo da je osjetljiv na životinje i da je, zapravo, pravi porodični čovjek. Ima dvoje djece, suprugu koju voli više od svega, magarca (da, dobro ste pročitali) i dva psa, od kojih je jedan mješanac malamuta, a drugi napola vuk. 

Opisuje sebe kao kuče, "nisam stara duša, ja sam mladi psić". Njegove fotke na kojima mazi macu i jede breskve, dakle, potpuno su osvojile pažnju Instagrama. 

Saznali smo i da je slavni ožiljak na lijevoj obrvi dobio 2008, kada ga je neko udario čašom u baru u Hollywoodu.

Evo i šta o njegovim fotkama kaže Instagram:

Komentari na Instagramu - undefined

PrtScr: Komentari na Instagramu

Podsjetimo, Momoa (40) je bio popularni Khal Drogo, lik iz serije Igra prijestolja, a tri puta je glumio i superheroja Aquamana: Batman v Superman: Dawn of Justice (2016), Justice League (2017), Aquaman (2018). Malo je poznato da je glumio i Konana u filmu iz 2011. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije