Film od 200 miliona dolara mogao bi biti otkazan zbog problematičnog glumca

0
Radiosarajevo.ba
Film od 200 miliona dolara mogao bi biti otkazan zbog problematičnog glumca
Foto: Instagram / Ezra Miller

Sudbina filma The Flash visi o koncu zbog glavnog glumca Ezre Millera, koji nastavlja puniti naslovnice svojim kontroverznim ponašanjem i raznim uhićenjima. Izravno odlaganje filma na police nije isključeno iako bi to bilo posljednje rješenje.

Studio Warner Bros. nada se da će film, koji bi se trebao pojaviti u kinima 23. juna 2023. godine, ipak ići u distribuciju. No pritisak na studio raste iz dana u dan. U ponedjeljak je glumac optužen za kazneno djelo provale, a u srijedu je Rolling Stone izvijestio da savezna država Vermont pokušava locirati majku i troje djece, koji su navodno živjeli na Millerovoj farmi. Izvor koji poznaje situaciju kaže da se studio priprema za tri moguća scenarija.

Prvi scenarij je da 29-godišnji Miller potraži stručnu pomoć nakon što se vrati na farmu u Vermontu. Ako se to dogodi, glumac bi mogao dati intervju i objasniti svoje problematično ponašanje u posljednjih nekoliko godina. Film bi se tako počeo prikazivati ​​u kinima kao što je i planirano.

Schmidt upozorava bh. političare: "Rok ističe 1. maja, donesite rješenje o imenovanju Vlade FBiH"

Schmidt upozorava bh. političare: "Rok ističe 1. maja, donesite rješenje o imenovanju Vlade FBiH"

Hollywood bruji o incidentu poznatog glumca zbog kojeg je prekinuto snimanje

Hollywood bruji o incidentu poznatog glumca zbog kojeg je prekinuto snimanje

Druga opcija je da čak i ako Miller ne potraži pomoć, Warner Bros. ipak objavi film. U tom slučaju Miller ne bi imao istaknutu ulogu u marketingu i promociji filma, a ne bi ni ubuduće bio Flash, već bi se njegova uloga preinačila, piše Hollywood Reporter.

Treća mogućnost je ujedno i najgora, a u tom slučaju studio ne bi objavio film jer ga nije mogao ponovno snimiti s drugim glumcem. Miller glumi više likova i pojavljuje se u gotovo svakoj sceni, a ukidanje filma od 200 miliona dolara bio bi potez bez presedana.

Već neko vrijeme puni naslovnice svjetskih medija svojim ponašanjem i uhićenjima
Miller je nedavno optužen za provalu u obiteljsku kuću u Vermontu, a obitelj koja je prijavila incident navela je da je iz kuće nestalo "nekoliko boca alkoholnih pića". Policajci su uzeli izjave te su pregledali snimke nadzornih kamera, nakon čega su za provalu i krađu optužili slavnog glumca, piše Index.hr.

Ovo je posljednji u nizu incidenata koji se vežu za glumca. U junu ove godine časopis Rolling Stone prenio je izjavu čovjeka koji je tvrdio da je Miller smjestio njegovu suprugu, s kojom je u svađi, i njihovu djecu na svoje imanje, koje je navodno puno oružja i marihuane.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije