Fanovi zabrinuti: Stražnjica Jennifer Lopez izgleda krajnje čudno

Radiosarajevo.ba
Fanovi zabrinuti: Stražnjica Jennifer Lopez izgleda krajnje čudno
Foto: Profimedia.hr / Jennifer Lopez
Jennifer Lopez kao da spava u teretani.

Popularna glumica i pjevačica Jennifer Lopez poznata je kao ovisnica o vježbanju i zdravom načinu prehrane, što se itekako vidi na njoj.

Jennifer bi na izgledu tako pozavidjele i puno mlađe žene, a otkad se zaljubila u bejzbolaša Alexa Rodrigueza, pjevačica je još redovnija u teretani, a par često vježba zajedno.

Tako je ljepotica nedavno viđena prilikom izlaska iz teretane u Miamiju u sivim tajicama i kratkom roza topiću koji je istaknuo njezine ubojite trbušnjake po kojima je poznata.

Jennifer Lopez - undefined

Foto: Profimedia.hr: Jennifer Lopez

Ipak, tjelesni atribut po kojem je mnogo poznatija svakako je njezina stražnjica, koja je ovaj put izgledala doista čudno i kako pišu svjetski mediji, možda upravo dokazuje da nije sve tako kako se čini na njenim objavama preko društvenih mreža.

Također, mnogobrojni fanovi danima raspravljaju o ovoj fotografiji.

Jennifer je puno prije sestara Kardashian promovirala veliku stražnjicu, i iako se i za nju moglo čuti kako ju je radila kod estetskog hirurga, glumica je više puta oštro demantirala takve napise te tvrdi kako je na njoj baš sve prirodno.

Šta vi mislite?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije