Fanovi šokirani izgledom Bena Afflecka: "Zar nije mogao priuštiti dobrog plastičnog hirurga?"

0
Radiosarajevo.ba
Fanovi šokirani izgledom Bena Afflecka: "Zar nije mogao priuštiti dobrog plastičnog hirurga?"
Foto: Screenshot / X.com / Ben Affleck izgledom šokirao gledatelje

Festival komedije Is a Joke Fest nedavno je prikazan na streaming platformi Netflix, a u okviru ovog događaja postoji poseban segment, posvećen prozivkama - The Greatest Roast of All Time: Tom Brady.

Ovo je specifičan vid komedije koji podrazumijeva glavnog aktera koji ismijava drugo lice, u ovom slučaju legendu američkog fudbala Toma Bradyja.

Nekoliko iznenađenja je pratilo cjelokupan šou, a među njima je bilo i neplanirano pojavljivanje Bena Afflecka. Nastup hollywoodskog glumca okarakterisan je kao "najgori do sada", a fanovi su ostali u šoku kada su vidjeli Affleckovo lice.

Nevjerovatna metoda za pripremanje kruha: Dolazi iz orijentalne kulture

Nevjerovatna metoda za pripremanje kruha: Dolazi iz orijentalne kulture

A onda je X počeo da "gori" od komentara...

Kako može da se pročita u mnogobrojnim komentarima na gorepomenutoj mreži, korisnici tvrde da je Affleck radio niz estetskih zahvata, koji se, itekako, primjećuju na njegovom licu.

"Affleck je večeras debitovao sa novim 'rastopljenim' licem", "Lifting lica Bena Afflecka izgleda suludo", "Zar čovjek nije mogao da priušti dobrog plastičnog hirurga?", "Zašto mu lice ovoliko drugačije? Čini se da je nešto radio na licu", "Šta se to dešava sa Affleckovim licem", "Ovom čovjeku se lice jednostavno ne pomjera", "Lice Bena Afflecka izgledalo je kao lice Brucea Springsteena nakon trodnevnog mučenja", "Da li gledam u Afflecka ili u neki drugu osobu?", "Bukvalno mu se ne pomjera nijedan mišić na licu osim usana", samo su neki komentari...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije