Fanovi joj pozavidjeli: Severina se pohvalila fotkama sa premijere "Igre prijestolja"

Radiosarajevo.ba
Fanovi joj pozavidjeli: Severina se pohvalila fotkama sa premijere "Igre prijestolja"
Foto: Instagram / Severina se družila sa zvijezdama "Igre prijestolja"

Poznata hrvatska pop-zvijezda Severina Kojić pohvalila se fotografijom s premijere planetarno popularne serije Igra prijestolja u New Yorku, na kojoj je uživala sa suprugom Igorom Kojićem.

S obožavateljima je podijelila trenutak druženja s jednom od zvijezda serije Emiliom Clarke, koja u popularnoj seriji HBO-a glumi Daenerys Targaryen, no čini se kako to nije bila jedina glumica koju je imala prilike upoznati.

Tako je na Instagramu objavila fotografije s ostalim članovima glumačke postave, među kojima su i Peter Dinklage, Sean Bean, Daniel Brett Weiss, Nathalie Emmanuel i Kristofer Hivju. Također, na jednoj fotografiji pridružio im i Tin Samardžić, glazbenik i bivši član grupe Saša, Tin & Kedžo, piše Index.

Mnogobrojni Severinini obožavatelji pozavidjeli su joj na društvu s kojim je provela večer, što su izrazili u komentarima, uz komplimente na račun njezina izgleda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije