Evo šta sada objavljuje influenserica koja se hvalila bahatom vožnjom kroz Sarajevo

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Moke

Jadnica

Gulliverus

***

Licemjer

A nazalost, vecina djevojaka u Sarajevu je vide kao uzor i samo joj se digao rating..ona ovo sve vidi kao uspjeh…u nakaradnom drustvu zivimo..

Ne pijem dok Paja vozi

A nazalost, vecina djevojaka u Sarajevu je vide kao uzor i samo joj se digao rating..ona ovo sve vidi kao uspjeh…u nakaradnom drustvu zivimo.. ka Licemjer Ode ona u helać

Sarajka

Ova je klasični primjer ne odgojaTreba nju poslati da volontira u bolnici ili da mete cestu

●()●

***

Ko je prati

Ja fakat ne znam ko je ova i koliko malouman mozes biti da te ova nadahnjuje. Gori su mali jadovi sto je prate.

nasvasta

Koliko treba biti glup pa pratiti ove ***.

Osa

Krava

Tatar

Ti gospodine što pišeš o ovoj nesretnoj osobi koja na žalost nikako drugačije ne može doći do izražaja, ako ti se sviđa pa traži razmjenu brojeva telefona.Ne mogu da vjerujem da nam na silu trpas stvari koje treba što prije zaboraviti.

/ Najnovije