Eva Longoria zablistala u maloj crnoj haljini

0
Radiosarajevo.ba
Eva Longoria zablistala u maloj crnoj haljini
Foto: Instagram / evalongoria / Slavna glumica

Glumica Eva Longoria zablistala je u maloj crnoj haljini koja je istaknula njezinu vitku figuru za promociju brenda svoje tekile Casa Del Sol u New Yorku.

Zvijezda 'Očajnih kućanica' izgledala je prekrasno u Dolce Vita haljini s prorezom na ramenu, a iskombinirala je s čizama do koljena na visoku petu i jednostavnim parom srebrnih ringova.

Valovi u kosi bili su postojani, a nude 'smokey eye' makeup savršeno je pristajao uz outfit.

Akcija SIPA-e: Uhapsili muškarca, na Facebooku prijetio da će 'pobiti nevjernike'

Akcija SIPA-e: Uhapsili muškarca, na Facebooku prijetio da će 'pobiti nevjernike'

Uspješna glumica najavila je i svoj novi poslovni poduhvat prošlog septrembra, navodeći svoju tekilu kao 'ultra-premium marku alkoholnih pića... napravljenu od najfinije ručno odabrane 100-postotne Blue Weber agave dobivene iz bogatog glinenog tla u visoravni Jalisco u Meksiku, piše Story.hr

Govoreći o Casa Del Sol jednom prilikom, Eva je rekla: 'Kada smo stvarali Casa Del Sol, željeli smo isporučiti brend koji se izdvaja od ostalih. Odvojili smo vrijeme da razvijemo ultra-premium tekilu s fokusom na autentičnost i poseban profil okusa.'

Eva se pojavila i u trenirci, a za razliku od većine zvijezda nije joj smetalo što su je paparazzi uhvatili u ležernom izdanju, a izgledala je i više nego odlično.

Inače, Longoria je u oktobru otkrila svoju tajnu vitkosti dok je gostovala u showu kod Ellen DeGeneres. Rekla je da svoj oblik tijela može zahvaliti redovitom skakanju po trampolinu i da to radi po sat vremena dnevno.

Slavna glumica - undefined

"Jako je zabavno! I dobro je za moja koljena jer sam stara. Nekad sam trčala, više to ne mogu. Trampolin je jako dobar za vas. Odličan je za moje tijelo. Pogledajte što mi je napravio", ispričala je Eva.

Osvrnula se i na svoj izgled na fotografijama objasnivši da moraš leći na leđa da bi ti trbuh bio ravan. 'Tada se fotografiraš', istaknula je kroz smijeh.

Podsjetimo, glumica, koja je od 2016. u braku s biznismenom Joséom Pepeom Bastonom (53) s kojim ima sina Santiaga Enriquea (3), svojedobno je otkrila kako izgleda njezina prehrana i istaknula da je tajna u uravnoteženosti. Nakon porođaja je izbacila šećer, tijesto i alkohol, a najčešće jede organske i svježe namirnice.

Također, trudi se da joj svi obroci budu povrće bogato vlaknima poput kelja i špinata. Nakon obroka, voli pojesti orahe s jogurtom, a trudi se izbjegavati šećer i ugljikohidrate.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije