Eva Longoria objavila fotografije sa odmora: Fanovi pohvalili njen izgled

Radiosarajevo.ba
Eva Longoria objavila fotografije sa odmora: Fanovi pohvalili njen izgled
Foto: Instagram / Eva Longoria

Nakon što je u Londonu proslavila Božić sa svojom prijateljicom, modnom dizajnericom Victorijom Beckham (45) i njenom porodicom, glumica Eva Longoria (44) preselila je u toplije krajeve, čemu svjedoče i fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama.

Longoria s obitelji uživa na novogodišnjem odmoru u Meksiku, a na ruku im idu ljetne temperature u Los Cabosu pa glumica ne prestaje objavljivati fotografije u kupaćem kostimu.

Posljednjom u nizu fotografija Longoria uživa na bazenu u kupaćem kostimu, držeći na sebi malenog sinčića, a u galeriji je obožavateljima pokazala i kako izgledaju zalasci sunca u turističkom resortu, sunčanje na plaži te liniju na kojoj je ponovno zaradila mnogo komplimenata.

Sa svojim trećim suprugom Joseom Bastonom (51) Longoria se vjenčala upravo u Meksiku, na intimnoj ceremoniji u Meksiku. Jose s bivšom suprugom Natalijom Esperon ima još dvije kćeri i dva sina, a Evi je sinčić Santiago Enrique kojeg je rodila prošle godine prvo biološko dijete.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije