Eva Longoria u haljini koja joj nimalo ne laska

Radiosarajevo.ba
Eva Longoria u haljini koja joj nimalo ne laska
Instagram / Na gala večeri Američke unije za građanske slobode glumica Eva Longoria primila je priznanje za svoj aktivistički angažman i podršku u raznim građanskim inicijativama

Na gala večeri Američke unije za građanske slobode glumica Eva Longoria primila je priznanje za svoj aktivistički angažman i podršku u raznim građanskim inicijativama. Bila je to važna večer za američku glumicu koja je koje je prije četiri mjeseca rodila svoje prvo dijete s medijskim mogulom Joseom Bastonom, piše Hola.

Lijepa latino glumica je za ovu priliku obukla usku dekoltiranu haljinu u boji kože koja nije baš laskala njenoj figuri. Ovaj model i boja su je malo proširili jer ovakav kroj vizualno širi figure.

Evi je priznanje uručila kolegica i prijateljica America Ferrera  na gala večeri u Beverly Hillsu u nedjelju prošle sedmice. Glumica je rekla da nagradu posvećuje latino aktivistici Dolores Huerta koja je njena inspiracija.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije