Eva Longoria oduševila u haljini koja oduzima dah

1
Radiosarajevo.ba
Eva Longoria oduševila u haljini koja oduzima dah
Foto: EPA-EFE / Eva Longoria

46-godišnja glumica, Eva Longoria nedavno je na Instagramu oduševila osam miliona pratioca na Instagramu, kada je pozirala pored bazena u zlatnom jednodijelnom kupaćem kostimu sa trogodišnjim sinom.

Ipak, ništa se ne može mjeriti s oduševljenim reakcijama javnosti kada se glumica i producentica pojavila na otvorenju muzeja Academy Museum of Motion Pictures posvećenom historiji, nauci i kulturnom utjecaju filmske industrije.

Glumica je blistala u baršunastoj, crnoj haljini s potpisom brazilskog dizajnera Vitora Zerbinatoa uz koju je nosila viseće naušnice dizajnera luksuznog nakita Davida Webba.

Postupak protiv sutkinje Lejle Numanović iz Gradačca zbog prepisivanja dijelova iz druge odluke

Postupak protiv sutkinje Lejle Numanović iz Gradačca zbog prepisivanja dijelova iz druge odluke

Eva Longoria - undefined

Foto: EPA-EFE: Eva Longoria

Tanke naramenice, duboki dekolte te romantična, satenska vrpca oko struka dali su dodatnu čar glamuroznoj opravici bezvremenske ljepotice.

Ovo je bio ujedno i odgovor kritičarima koji su je ranije javno komentarisali zbog prekomjerne težine do koje je došla u trudnoći, ali, uspjela je skinuti više od 20 kilograma, piše Story.hr.

Longoria je u braku s meksičkim biznismenom Joséom Bastónom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije