Enis Bešlagić se vraća na TV ekrane: Spremili smo novi kviz za našu publiku

Radiosarajevo.ba
Enis Bešlagić se vraća na TV ekrane: Spremili smo novi kviz za našu publiku
/ FOTO: Radiosarajevo.ba
Poznati bh. glumac Enis Bešlagić trebao bi se vratiti na TV ekrane, a prema najavama pojavit će se u novom kvizu koji priprema s Joškom Lokasom, poznatim hrvatskim TV voditeljem.

"Joško Lokas i ja raspisujemo scenarij za novi kviz koji ćemo, za 15-ak dana, nuditi televizijama. Imamo dobru ideju", kazao je 42-godišnji glumac Enis Bešlagić, prenosi 24sata.

Inače, već duže vrijeme ga nije bilo na TV ekranima, zbog čega su njegovi fanovi na Facebooku kreirali i jednu posebnu grupu, u kojoj su istaknuli kako im nedostaje bh. glumac kojeg je domaća publika gledala u brojnim humorističnim serijama.

Bešlagić već neko vrijeme nema glumačke angažmane, a kao razlog tome navodi svoj govor koji je održao tokom primanja Večernjakove ruže za osobu 2015. godine. Tokom ovog govora, Enis je pozivao na jedinstvo među političarima regije koji su, kako smatra, odgovorni za odnose građana država na Balkanu.

"Nisam gladan i žedan, ali poslije govora na Večernjakovoj ruži nemam više toliko poziva. Kod nas se u regiji najviše govori o gužvama i onom što su političari rekli. Oni su najveće zvijezde, glumci i najveći reality show. Nadam se da je to faza, a sada sam se posvetio drugim projektima", kazao je bh. glumac.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije