Enigma Petra Graše: Otkriveno zašto uvijek nosi sunčane naočale

2
Radiosarajevo.ba
Enigma Petra Graše: Otkriveno zašto uvijek nosi sunčane naočale
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / Koncert Petra Graše u Sarajevu

Petar Grašo nedavno je u duhu praznika posjetio adventsku kućicu Ivana Huljića u Zagrebu, a bivši košarkaš Dino Rađa ubrzo je podijelio njihovu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama
'Obitelj', napisao je kratko, a vesela ekipa pozirala je ispred Huljićeve kućice pod imenom 'Krivi ljudi'.

Pozirali su u zimskim kaputima i jaknama, a Grašini obožavatelji pitali su se zašto se poznati pjevač ne odvaja od naočala, bez kojih ga rijetko možemo vidjeti u javnosti. Naime, mnogi ne znaju da se radi o naočalama za vid, odnosno fotoosjetljivim naočalnim lećama.

U pitanju su leće koje se automatski prilagođavaju vremenskim uvjetima, a koriste ih osobe koje sunčane i dioptrijske naočale ne žele nositi odvojeno. One zapravo blokiraju UV zrake, a na otvorenom mogu doseći stepen zatamnjenja do 80 posto. Uz to, štite oči od sunčevog bljeska.

Djevojka pojela podgrijanu supu, pa ostala paralizovana: Doktori otkrili šta se desilo

Djevojka pojela podgrijanu supu, pa ostala paralizovana: Doktori otkrili šta se desilo

Podsjetimo, Grašo se nedavno požalio pratiteljima na društvenim mrežama kako je zapeo na aerodromu u Zagrebu, gdje je čekao let za Split. Let je kasnio, a mnoge je ta situacija podsjetila na scenu iz Grašina spota za pjesmu Fritula, piše Story.

"Sretan Božić svima, dragi moji", napisao je Petar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije