Emotivni trenutak: Slavni glumac dobio zvijezdu na Stazi slavnih pa se prisjetio i Matthewa Perryja

0
Radiosarajevo.ba
Emotivni trenutak: Slavni glumac dobio zvijezdu na Stazi slavnih pa se prisjetio i Matthewa Perryja
Foto: EPA / Zac Efron počašćen zvijezdom na Stazi slavnih

I want it all, pjevali su njegove kolege iz filma High School Musical, a sada je Zac Efron dobio (skoro) sve, priznanje koje Hollywood može ponuditi - zvijezdu na Stazi slavnih. USA Today prenosi da su na velikom događaju prisustvovali njegovi prijatelji, porodica, te kolege Jeremy Allen White i Miles Teller. Tokom emotivnog govora, Efron se prisjetio saradnje s Matthewom Perryjem.

"Matthew je bio iznimno ljubazan i velikodušan prema meni tokom snimanja filma Ponovno 17. Saradnja s njim i redateljem Burrom Steersom gurnula me u sljedeće poglavlje moje karijere. Zbog toga, puno ti hvala, Matthew", rekao je Efron, koji je od malih nogu pokazivao svoj talenat za ples, pjevanje i glumu.

Proslavio se ulogom u filmu High School Musical te se zahvalio Kennyju Ortegi i Billu Borden-u jer su imali ključnu ulogu u njegovom početku karijere.

GRAS obavijestio građane o izmjenama u režimu saobraćaja u narednim danima

GRAS obavijestio građane o izmjenama u režimu saobraćaja u narednim danima

"Vječno sam vam zahvalan. Još uvijek razmišljam o tome svaki dan, a ponekad te pjesme pjevam i pod tušem", dodao je.

Osim toga, Teller, njegov kolega iz filma That Awkward Moment, također je održao govor.

"Ti si čovjek, mit i legenda. Za moju generaciju, Zac je bio i ostao prva prava superzvijezda koja je zaista došla iz naše klase", simpatično je izjavio Teller.

Uz zahvale kolegama, Efron se također zahvalio roditeljima, izrazivši im zahvalnost što su se žrtvovali za njega i njegov život.

Zac Efron počašćen zvijezdom na Stazi slavnih
Foto: EPA: Zac Efron počašćen zvijezdom na Stazi slavnih

Osim uloge u High School Musical, Efron se istaknuo i u filmovima poput Najveći showman, Susjedi iz pakla, Zauvijek tvoj, Djedica pušten s lanca te mnogim drugim.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije