Emotivna objava Piercea Brosnana oduševila sve: 'Ti si uzor svim muškarcima ovoga svijeta!'

0
Radiosarajevo.ba
Emotivna objava Piercea Brosnana oduševila sve: 'Ti si uzor svim muškarcima ovoga svijeta!'
Foto: Facebook / Pierce Brosnan sa suprugom

Nakon što je na svom službenom Instagram profilu irski zavodnik i mnogima najomiljeniji James Bond objavio novu fotografiju sa svojom voljenom suprugom Keely, obožavatelji ne prestaju pisati hvalospjeve na njegov račun.

"Dragi gospodine Pierce Brosnan! Ti si uzor svim muškarcima ovoga svijeta! Prekrasan je način na koji voliš svoju suprugu, kako pokazuješ svoju ljubav pred cijelim svijetom. Tvoja žena je voljena i zahvaljujući toj ljubavi ierceona je sve ljepša. Ti si je učinio kraljicom! Bog vas blagoslovio."

Taj poduži komentar samo je jedan u nizu hvalospjeva na račun irskog glumca i najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu, Piercea Brosnana, nakon što je on na svom Instagram profilu objavio novu privatnu fotografiju na kojoj pozira sa svojom suprugom Keely Shaye Smith.

Optužbe na račun akcijske zvijezde: "Kasni na snimanje i po osam sati"

Optužbe na račun akcijske zvijezde: "Kasni na snimanje i po osam sati"

Ispod objave napisao je kako 'svima šalju ljubav', dok sjede u restoranu na ručku, skrivajući se od sunca sunčanim naočalama i šaljući obožavateljima nevjerovatnu pozitivnu energiju.

70-godišnji glumac svojim je rukama zagrlio Keely, dajući još jednom jasno do znanja svim zlim jezicima kako je njemu njegova supruga najljepša.

Ne treba ni čuditi takva njegova reakcija budući da već godinama mnogi se naslađuju na račun viška kilograma supruge Piercea Brosnana koje je nakupila tokom dviju trudnoća i nije ih u potpunosti uspjela skinuti.

Par se vjenčao u augustu 2001. godine, a ove su godine proslavili i 22. godišnjicu braka. Pierce Brosnan je prije Keely bio u braku s Cassandrom Harris, od 1980. do 1991., uz koju je bio do njene smrti u 43. godini života, kada je zbog karcinoma jajnika izgubila životnu bitku, piše Tportal.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije