Emma Stone očarava: Pogledajte kombinaciju koju je obukla na premijeri novog filma

0
Radiosarajevo.ba
Emma Stone očarava: Pogledajte kombinaciju koju je obukla na premijeri novog filma
Foto: EPA / Emma Stone

Kinds of Kindness novi je film nagrađivanog grčkog redatelja. Njegov prethodnik, Poor Things, polučio je veliki uspjeh u ovogodišnjoj sezoni nagrada, a poznati grčki filmaš sličnom se nesumnjivo nada i u idućoj.

Oskarom nagrađena Emma Stone i u posljednjem filmu Lanthimosa predvodi glumačku postavu, a s njom se ovoga četvrtka pojavila u njujorškom Muzeju moderne umjetnosti.

Na svečanoj premijeri filma, 35- godišnja Stone malo koga je ostavila ravnodušnim pojavom u dugoj, crnoj haljini, čiji je prozirni materijal duž kreacije ukrašen vječnim uzorkom tačkica.

Američka fudbalerka bosanskih korijena želi igrati za reprezentaciju BiH

Američka fudbalerka bosanskih korijena želi igrati za reprezentaciju BiH

U suprotnosti sa, i dalje vrlo popularnom, estetikom tihog luksuza, tačkice su pravo osvježenje. Uz sveprisutni uzorak leoparda, ove sezone jedan su od najpoželjnijih trendova.

Odabir Stone očekivano je činio tačkasti primjerak s potpisom luksuzne francuske kuće Louis Vuitton, za koju već neko vrijeme nastupa u ulozi globalne ambasadorice.

Dobitan model pronašla je u novoj, cruise kolekciji brenda namijenjenoj 2025. godini, a koja je premijeru imala krajem maja u Barceloni.

Za besprijekoran look oskarovke na svečanoj premijeri u New Yorku i ovoga puta pobrinula se stilistica Petra Flannery, piše Tportal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije