Emina Jahović o sudskom sporu sa Mustafom Sandalom: "Radi se samo o principu"

1
Radiosarajevo.ba
Emina Jahović o sudskom sporu sa Mustafom Sandalom: "Radi se samo o principu"
Foto: Instagram / Emina Jahović

Pjevačica i vlasnica kozmetičkog brenda 'Yaemina Beauty', 40-godišnja Emina Jahović, već godinama uživa nevjerojatan uspjeh na regionalnoj sceni.

Kao i uvijek, s time je stigla i zainteresiranost javnosti za njen privatni život koji se do 2018. godine činio idiličnim.

Ipak, tada se razvela od bivšeg supruga Mustafe Sandala, turskog pjevača, s kojim je u braku bila od 2008. godine. S njim je dobila i dvojicu sinova, a nedavno se ponovno oženio.

Žrtve u strahu, šta donosi Izborni zakon: Mogu li Plavšić, Kordić i Abdić u Predsjedništvo BiH!?

Žrtve u strahu, šta donosi Izborni zakon: Mogu li Plavšić, Kordić i Abdić u Predsjedništvo BiH!?

Već se neko vrijeme s njime 'povlači' po sudu zbog podjele imovine, a iako o tome nije htjela govoriti u javnosti, sada je prvi put svoju stranu ispričala za Story.rs.

"U mom slučaju radi se samo o principu koji se mora poštovati i odgovornosti koja se mora preuzeti. Advokati rade svoj posao, ja im se ne miješam", rekla je Emina pa se osvrnula i na svoje sinove.

"Nije lako biti dijete razvedenih roditelja, to je sudbina mojih sinova, ali ja ih odgajam tako da izvuku pouku i iz tih neugodnih faza u životu. Na kraju, ma koliko god to surovo bilo, to će ih samo ojačati. Dati će im ideju o svojim odlukama u životu prije nego što ih donesu. Ja sam uz njih, i dok god sam tu, bit ću uvijek njihova najveća podrška i učitelj dajući im ljubav koju ponekad ne mogu ni zamisliti. Samo želim da moja djeca odrastuju u dobre, poštene i mentalno zdrave ljude s mnogo empatije za druge i hrabrosti u životu", iskreno je rekla pjevačica.

Ipak, priznala je da ih od medijskih napisa ne može izolirati, a jasno je da se pisalo i piše svašta.

"Nažalost, ja ih ne mogu od toga zaštititi. Veliki su, čitaju naslove i prate društvene mreže. Svima nama samo ostaje da, u suštini, znamo ko smo, da oni znaju ko sam ja - sve ostalo je nebitno", dodala je Jahović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije