Emily objavila fotografiju od prije 14 godina: „Moje tijelo je prirodno“

Radiosarajevo.ba
Emily objavila fotografiju od prije 14 godina: „Moje tijelo je prirodno“
Foto: Instagram / Emily Ratajkowski

Manekenka Emily Ratajkowski (28) redovno objavljuje golišave fotografije na društvenim mrežama, ali postoje trenuci kada zažali jer svoje tijelo toliko otkriva.

Na Instagramu je s pratiteljima podijelila objavu gdje iskreno govori kako bi željela da je u prošlosti postupila drukčije, odnosno da nije počela objavljivati polugole fotografije.

„Počela sam ljudima pokazivati fotografiju na kojoj sam imala 14 godina kako bih dokazala da je moje tijelo prirodno. Sad sam tužna jer ta slika uopće postoji. Bila sam samo dijete na ovoj fotografiji i voljela bih da me tad svijet ohrabrio da budem nešto više od samog tijela“, započela je Emily objavu.

Ipak, Emily misli da ima prednost jer svojim tijelom može biti model i zarađivati putem Instagrama.

„Srećom, otkrila sam dijelove sebe koji su puno važniji od seksualnosti, ali ako neka 14-godišnja djevojčica ovo čita, nek se ne brine ni o čemu ovome. Samo čitaj puno knjiga i znaj da ono što vidiš na Instagramu je samo mali dio“, ohrabruje Emily svoje fanove.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije