Elon Musk pušio marihuanu u emisiji koja ide uživo

Radiosarajevo.ba
Elon Musk pušio marihuanu u emisiji koja ide uživo
Foto: Arhiv / Elon Musk

Dionice Tesla izgubile su na vrijednoti za 8 posto u petak, što iznosi 3,1 milijardu, dok su dvojica njezinih viših rukovoditelja dala otkaz, samo nekoliko sati nakon što je izvršni direktor električnih automobila Elon Musk izazvao zabrinutost pušenjem marihuane na live web showu.

Voditelj računovodstva tvrtke Dave Morton i voditeljica ljudskih resursa Gaby Toledano rekli su da napuštaju tvrtku koja je postavljena u središte niza kontroverzija od strane svog nepromijenjenog CEO-a.

Morton, koji se pridružio tvrtki prije samo mjesec dana, rekao je da odlazi jer su razina javne pozornosti na tvrtku, kao i tempo unutar tvrtke premašili su njegova očekivanja".

"To me je natjeralo da razmotrimo budućnost. Želim da bude jasno da čvrsto vjerujem u Teslu, njegovu misiju i buduće izglede, i nemam neslaganja s Teslinim vodstvom ili njegovim financijskim izvješćivanjem", naglasio je Morton.

Par je napustio Teslu dan nakon što je Musk izazvao zabrinutost nakon pušenja marihuane na live web showu s američkim komičarom Joe Roganom.

Musk je proveo dva i pol sata na podcastu kasno u četvrtak raspravljajući o umjetnoj inteligenciji i njezinom utjecaju na čovječanstvo.

Uzimajući dim jointa, za koji je Rogan rekao da je bila mješavina duhana i marihuane i pravna je u Kaliforniji, Musk je rekao da "gotovo nikada" nije pušio. "Nisam redovni pušač trave" rekao je Musk. "Zapravo ne vidim nikakav učinak ... ne mislim da je to jako dobro za produktivnost."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije