Ella Dvornik otkrila muke koje je prolazila s mamom: ‘Ne pitajte me ništa’

0
Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik otkrila muke koje je prolazila s mamom: ‘Ne pitajte me ništa’
Foto: Instagram / Ella Dvornik

Poznata hrvatska influencerica Ella Dvornik često privlači pažnju javnosti svojim objavama na društvenim mrežama. U posljednjim objavama na svom Instagram profilu otkrila je šta joj je nedavno stvorilo muku, a uključuje njenu majku Danijelu Dvornik.

"Tri sata sam editirala video koji sam snimila s Danijelom Dvornik: Ne pitajte me ništa", napisala je Ella uz fotografiju koju je objavila na Instagram storyju.

Također, u storyjima nakon podijelila je fotografiju razgovora s mamom te poručila da se neke stvari nikada ne mijenjaju. "Imaš neku fotku gdje smo ja i ti, dok sam bila mala ili te isto niko nije fotkao s djetetom", našalila se Ella.

Pogledajte finalni nastup Ismaila Barlova: Fantastična utrka koja je donijela srebro

Pogledajte finalni nastup Ismaila Barlova: Fantastična utrka koja je donijela srebro

"Jedva čekam da završi"

Ella je nakon toga objavila video s mamom na svom Youtube kanalu. Podsjetimo, Ella je u nedavnoj objavi izrazila želju da ljeto što prije završi. Podijelila je crno-bijelu fotografiju na kojoj nosi dugu crnu majicu, kratke traper hlače, duge čarape i tenisice. "Jedva čekam da zahladi i da svi obuku rukave", poručila je.

Njenu objavu komentirali su brojni pratitelji, od kojih je dio priželjkivao kraj ljeta, dok su drugi komentirali Ellinu modnu kombinaciju. 

Također, Ella je nedavno podijelila i uspomenu iz djetinjstva koja je dirnula mnoge. Objavila je fotografiju prvog dana škole, na kojoj je sa svojim roditeljima, Danijelom i Dinom Dvornikom.

Instagram story
FOTO: Screenshot: Instagram story

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije