Ella Dvornik nakon razvoda dala naznake nove trudnoće: Oglasila se i njena mama Danijela

3
Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik nakon razvoda dala naznake nove trudnoće: Oglasila se i njena mama Danijela
Foto: Instagram / Ella Dvornik

Influenserica Ella Dvornik (32) početkom augusta je ekskluzivno za Story otkrila da se razvodi od britanskog biznismena Charlesa Pearcea (45), a otada se prati svaki njen korak na društvenim mrežama.

Pratioci razglabaju je li nova objava imala veze s razvodom, je li neki citat posvetila uskoro bivšem suprugu ili možda nekoj novoj osobi u njenom životu.

Bilo kako bilo, činjenica je da Ella zna svoj posao i iz nekih neumjesnih pitanja stvori odličan sadržaj za svoje profile na društvenim mrežama.

Potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba: I Hrvatska je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba: I Hrvatska je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Tako je bilo i ovog puta kada se našalila i objavila video u kojem je trčala i teško disala. Nakon što je dobila nekoliko poruka zabrinutih pratilaca kako joj nije pametno vježbati vani po ovim nesnosnim vrućinama, Ella je rekla da je video napravila iz zezancije.

"Ono kad moraš pauzirati smrt jer neko prolazi", istaknula je.

Nije dugo trebalo da krenu priče i kako je Ella u drugom stanju. S majkom Danijelom Dvornik ima već tradicionalno fotografisanje na krevetu gdje pored svojih nogu uslikaju Ellinu djecu. Isprva je tu bila samo Balie Dee (5), a onda je došla i Lumi Wren (3). Zbog sljedećeg Ellinog komentara mnogi su se upitali je li ponovo trudna.

"Jednog dana će ovaj krevet biti pun djece", napisala je Ella, a onda i podijelila upit koji je dobila vezan za trudnoću. "Jesi li ti to opet trudna?", upitali su je, a Ella se uhvatila za trbuh i pravila grimase. 

Oko treće trudnoće kćerke Elle oglasila se i majka Danijela rekavši kako je samo bitno da bude zdravlja pa će biti i djece. Pratilac je Elli poručio kako sad samo treba pronaći nekog zgodnog muškarca nakon razvoda, a Danijela je stala u odbranu kćerke:

"Je li može malo mira i slobode?", napisala je.

Inače, Ella i Charles upoznali su se u Londonu prije devet godina, a preselili su se u Hrvatsku, tačnije u Zagreb, prije nego što su dobili djecu. Zaručili su se u Japanu početkom 2016. godine, a u novembru 2017. dočekali prvo dijete, djevojčicu kojoj su dali ime Balie Dee, piše Story.hr.

Vjenčali su se u tajnosti u Las Vegasu 2019. godine. Drugu djevojčicu, Lumi Wren rodila je u februaru 2020., a malena je stigla pet sedmica ranije. Nakon što su nekoliko godina živjeli u Zagrebu, ipak su se odlučili preseliti u Istru jer se Charlesu nije sviđao glavni grad Hrvatske.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije