Ekipa serije "Beverly Hills" na okupu: Poslije 28 godina, pogledajte kako izgledaju

Radiosarajevo.ba
Ekipa serije "Beverly Hills" na okupu: Poslije 28 godina, pogledajte kako izgledaju
Foto: Profimedia / Sve se glasnije priča kako televizijski studio CBS planira remake jedne od najpoznatijih tinejdžerskih serija svih vremena "Beverly Hills, 90210". Tome u prilog idu i najnovije fotografije zajedničkog druženja dijela ekipe.
Sve se glasnije priča kako televizijski studio CBS planira remake jedne od najpoznatijih tinejdžerskih serija svih vremena "Beverly Hills, 90210". Tome u prilog idu i najnovije fotografije zajedničkog druženja dijela ekipe.

Glumice i glumci Jennie Garth, Tori Spelling, Jason Priestley, Ian Ziering, Brian Austin Green i Gabrielle Carteris navodno su već pristali na snimanje novog serijala o ekipici s Beverly Hillsa.

Tori Spelling još je u proljeće ove godine dala naslutiti da se nešto kuha kad je objavila na Instagramu fotografiju s prijateljicom i kolegicom iz serije Jennie Garth. Napisala je uz fotografiju "ponovo na poslu i dodala hashtagove #90210vibes i #donnaandkellyforver.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

Nedavno je dodala i kako uživa što ponovno radi sa svojom dobrom prijateljicom.

Originalna serija koju je producirao Aaron Spelling bila je jedna od najgledanijih u to vrijeme, a prikazivala se od 1990. do 2000. Osim već spomenutih glumaca glavne uloge imali su Shannen Doherty i Luke Perry, a zanimljivo je da niko od originalne postave nije ostvario značajniji uspjeh u karijeri nakon "Beverly Hillsa".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije