Džinović iznio nove detalje iz braka sa Melinom: "Hoćeš da prekinem karijeru pa da jedemo paštetu?"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Džinović

J... vas on viš ko je on od jutra do mraka razveo razveo se...Boli nekog taki što se razveo razvodi se milioni ljudi pa šta.Stara kenjčina plaća da pišu o njemu kad je k.... za uši pao.

Gogo

Naporan je, oženio je ženu 30 godina mlađu. Šta je očekivao? Pljuje po njoj a sve godine mu je bila dobra. Ljubitelj sam njegovih pjesama ali što je previše je previše

Ovaj Džinović je...

Fakat IQ - patuljčić, ograničen ko balkon. I s ružnom jezičinom koja nije brža od pameti. Jer pameti ima manje od minerala u mikrotragovima. Među svim ostalim, tragikomičnim urnebesima, je i ovaj- njegova uvjerenost da je imao i ima nekakvu "karijeru"!

Neka mi oproste

Sve bake i nane, ali ovaj karikaturalni lik je odbojna, nepismena, histerična i ružna babuskara. Vjerovatno dodatno invalidirana teškom i mučnom andropauzom! I kome su on i njegov razvod uopće bitni, osim retardiranim tabloidima koji to dižu na nivo regionalne tragedije? Diareja u javnom WC-u, to je taj nivo!

IVA

***

Namćor

Glup je i kad ćuti, ovako kad baljezga ne da je glup nego je glup ko go kuvac.

Katil

Odrasli ste i ti i ta tvoja papanka na puri i kljukusi,kakav losos.

Razvedeni

Ovaj uobrazeni nadmeni starac teško podnosi činjenicu da je odbačen. Sa nekim je pastela slađe od lososa. Tolike godine strpa u g...ću, a nije skontao.

Xyz

Dzinovicu harise odmah nadji sebi zenu i pravi djecu ,jos ti to mozes i to neku od 25 do 35 iz sarajeva nek ti rodi dvoje djece koja ce biti sa tobom. Tako rade pravi muskarci . Bices bolje srece. Ali djecu sigurno pravi i boli te hadzija tako rade pravi muski.

/ Najnovije