Dubioza kolektiv pjesmom najavljuje koncert u Skenderiji

Radiosarajevo.ba
Dubioza kolektiv pjesmom najavljuje koncert u Skenderiji
Dubioza kolektiv prigodnom pjesmicom u novom web videu najavljuje svoj veliki samostalni koncert u dvorani Mirza Delibašić,u petak, 1.decembra 2017., kojim se nakon četiri godine vraća u Sarajevo.

Na ovom koncertu će promovirati svoj novi album čiji izlazak je planiran za početak novembra pod nazivom Pjesmice za djecu i odrasle.

Video spotovi za prva dva singla s albuma, Himna generacije i Treba mi zraka su već objavljeni, a pjesma Pionirska koju je Dubioza premijerno odsvirala u akustičnoj verziji u radijskoj emisiji, naišla je na veliki interes publike na socijalnim mrežama pa je ovaj video već pogledan 700.000 puta. 

U studijskoj verziji pjesme Pionirska, koja će se naći na novom albumu, ugostili su sarajevski hip-hop duo Helem Nejse, koji će biti i gosti na koncertu u Skenderiji. Karte za koncert možete kupiti u sistemu www.kupikartu.ba , na blagajni Bosanskog kulturnog centra u Sarajevu i na platou Skenderija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije