Društvene mreže ismijavaju Miloša Bikovića: 'Samo ti primaj ordenje od malog kepeca'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Šatro on

Izrazito antipatičan mali dečkić. Kad se sjetim stare plejade glumaca, sve faca do face, a ne ovaj cvrčak.

Jadan je

Ovim srbima pale dvije bombe na beograd pa kao i general pampers napunili gace. A po nama su nemilosrdno tukli iz svega sto su imali pa nam smijesno ovo. Kad ih cujes kako lazu smijesno, a ustvari samo je zalosno koliko su kukavice. Svi pljuju po zapadu, a niko ne ide u rusiju da baustelu. Mali po*****k. Ali kad pogledas i vlast i opoziciju, ne znas konje veci nacionalista, lopov i lazov. Nek je nama sa njima bog na pomoci, a i njima sa njima nek je bog na pomoci.

IKS

Cim on hvali kepeca, vidi se da je pusikrc poltronski! Sam je o sebi sve rekao i dosta nam je, nemojte ga vise objavljivati.

LicemUr

Trebao se skloniti iz ratom razorenog Beograda na sigurno u Sarajevo.

Baki

Pa sad, ovaj momak je glumac i posao ga je odveo u Rusiju, gdje je jedno vrijeme i radio. I? I šta bi nam tu trebalo šta smetati? Pričao je o svom odrastanju, ni na šta se nije žalio. Nije mogao pričati o odrastanju u ratnom Sarajevu, jer nije imao to iskustvo. I šta nam tu šta smeta? Nisam siguran, ali ako je i primio neki pehar ili šta već od Putina, onda je to najvjerovatnije bila neka nagrada za glumu… i šta nam tu smeta?

Baki

Ja nevidim da je on uradio ista loše? Čak i mislim da se njegova prava ovdje ugrožena.

/ Najnovije