Društvene mreže 'gore', glumica pokazala gole grudi: 'Harry, gledaj šta propuštaš'

0
Radiosarajevo.ba
Društvene mreže 'gore', glumica pokazala gole grudi: 'Harry, gledaj šta propuštaš'
Foto: EPA-EFE / Olivia Wilde

Glumica i rediteljica Olivia Wilde privukla je pažnju svjetskih medija svojim hrabrim modnim odabirom na crvenom tepihu modne revije kuće Yves Saint Laurent tokom nedavne Sedmice mode u Parizu.

Wilde, koja je nedavno prekinula s muzičarom Harryjem Stylesom, ostavila je prisutne bez daha u prozirnoj pripijenoj majici bez rukava, otkrivajući diskretno bradavice ispod tkanine.

Njezino smjelo odijevanje uključivalo je tamnosmeđu kargo suknju s debelim kožnim remenom, koju je upotpunila zlatnim štiklama sa šiljastim vrhom i elegantnim smeđim kožnatim rukavicama do lakta. Društvene mreže odjeknule su fotografijama njezinog izgleda, a mnogi su nagađali da bi ovo izdanje moglo biti subliminalna poruka bivšem partneru Harryju Stylesu.

'Black Tie 2': Tužilaštvo BiH od FMUP-a zatražilo poduzimanje mjera, stigao je oštar odgovor

'Black Tie 2': Tužilaštvo BiH od FMUP-a zatražilo poduzimanje mjera, stigao je oštar odgovor

Nakon crvenog tepiha, Wilde je dodala vintage crnu kožnu jaknu i odgovarajuću torbicu, naglašavajući svoj sofisticirani stil. Fotografije su odmah postale viralne, potaknuvši rasprave o njezinom modnom izrazu nakon nedavnog prekida s Stylesom.

Podsjetimo, par je okončao svoju vezu u novembru 2022., s izvorom bliskim paru koji je tada izjavio da su oboje ostali bliski prijatelji usprkos prekidu. Wilde, majka dvoje djece iz prethodne veze s glumcem Jasonom Sudeikisom, navodno je teško podnijela prekid, dok je Styles pronašao novu ljubav s glumicom Taylor Russell.

[twitter]https://twitter.com/wilde_daily/status/1762564653073207708[/twitter]

Olivijina pojava na Sedmici mode i njezini hrabri modni odabiri ponovo su stavili njezinu privatnost pod reflektore javnosti, a obožavatelji su u nestrpljenju iščekivali njezine daljnje korake u svijetu mode i zabave, piše Daily Mail.

[twitter]https://twitter.com/ArchiveWilde/status/1762618695556194333[/twitter]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije