... / Draško Stanivuković i Tanja Savić uživaju u ljubavi: Nisu skidali osmijeh sa lica

23. 01. 2022. u 17:13:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Pjevačica Tanja Savić i gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković, o čijoj aferi je mjesecima brujao region, uslikani su zajedno u jednom restoranu.

Naime, Tanja i Draško sjedili su jedno do drugog, ali nisu bili sami. Društvo su im pravili prijatelji i poznanici sa kojima su izašli na večeru.

Njih dvoje su pozirali sa njima, a tom prilikom nisu skidali širok osmijeh sa lica. Uživali su u jelu i u razgovoru, piše Blic.

Podsjetimo, voditeljica Jovana Jeremić nedavno je javno izjavila da su Tanja i Draško u vezi, a nakon toga Tanja je za srbijanske medije prokomentarisala navode:

"Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze - poštujem. Ako nemate - poštujem i to", rekla je Tanja te prilike.

"Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu - on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut.), "sjaši Kurta, uzjaše Murta", je l? Znači to je njen moto u životu! To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto", dodala je.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (9)