Doris Dragović komentirala status koji je prati godinama

0
Radiosarajevo.ba
Doris Dragović komentirala status koji je prati godinama
Foto: Facebook / Doris Dragović

Mnogi smatraju Doris Dragović jednom od najvećih hrvatskih diva, a ona je sada pojasnila na Facebooku zašto sebe ne vidi na taj način.

"Ne osjećam se kao diva. Ja sam sebi uvijek ista, ona koju prvu vidim ujutro u ogledalu kad se probudim", napisala je Doris.

Ubrzo su uslijedili brojni komentari obožavatelja koji smatraju upravo suprotno.

Meteorolozi za večeras najavili snijeg, evo u kojim dijelovima Bosne i Hercegovine će padati

Meteorolozi za večeras najavili snijeg, evo u kojim dijelovima Bosne i Hercegovine će padati

"Oprosti, draga Doris, ali ti si diva u svakom pogledu, 'Ostala uvijek ista, a k tome i skromna! Diva u svakom smislu te riječi', 'Vaša ljepota je ta da Vi zračite posebnom dobrotom, realnošču i da Vas slava nikad nije promijenila. Predivna ste žena, uz to majka i supruga. Samo skromni ljudi su Veliki ljudi, a to je Doris", samo je dio komentara ispod objave na Facebooku.

Doris je sa suprugom Mariom Budimirom nedavno proslavila 32. godišnjicu braka, ali nerado govori o svom privatnom životu. Imaju 31-godišnji sina Bornu koji živi u Splitu gdje je završio Filozofski fakultet

Podsjetimo, Doris i Mario upoznali su se 1989. godine, a kasnije su priznali da su se jedno drugom svidjeli na prvi pogled.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije