Otac hrvatske predstavnice na Eurosongu: Nazvala me je Doris Dragović, evo šta je rekla

0
Radiosarajevo.ba
Otac hrvatske predstavnice na Eurosongu: Nazvala me je Doris Dragović, evo šta je rekla
FOTO: Facebook / Predstavlja Hrvatsku na Eurosongu

Mlada Splićanka Albina Grčić večeras će u Rotterdamu s pjesmom „Tick-Tock“ predstaviti Hrvatsku na Eurosongu i pokušati da se izbori za finale koje je zakazano u subotu. Uoči velikog takmičenja za najbolju pjesmu, Albinin tata Božinko kazao je da je preponosan na svoju kćerku.

„Preponosan sam na svoju kćerku. Bila je prekrasna, sve nas je učinila ponosnima. Oduševila me izjavama koje su izlazile iz tog mladog bića. Ne mogu vam opisati koliko je divno bilo čuti da je ona pobijedila na Dori, a onda i njene izjave, iz kojih proizlazi njena veličina“, kazao je Božinko za 24 sata, u Splitu poznatiji kao Kićo.

Otkrio je kako je Albina još kao mala voljela pjevati, a to su prepoznali i drugi. Kad je rekla porodici da se prijavila u “The Voice”, pomalo ih je zatekla viješću.

„Rekao sam joj da tamo idu ljudi koji su već poznati pa da izgrade karijeru i tako. Naravno da joj nisam rekao da ne ode u tu emisiju, samo mi je bilo malo čudno. Ona nam je to i zatajila ispočetka, odnosno onako ležerno je to rekla, a to je velika stvar. Nikad nisam sumnjao u nju, samo sam htio da bude svjesna u šta se upušta jer je to veliki projekt. I došla je do finala. A tad mojoj sreći nije bilo kraja“, kazao je Božinko.

Albinin tata primio je i poziv popularne hrvatske pjevačice Doris Dragović, koja im je porodična prijateljica.

„Nemojte se brinuti. Ne dajte da vam ove tri minute njenog nastupa odlučuju o tome koliko dobro ona pjeva. Ona vlada scenom samo tako. Ja sam 50 godina na sceni, znam kad kažem da je ona odlična na bini. Odlična je, pobijedila ili ne pobijedila, čeka je uspjeh“, poručila je Dragović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije