Donaldu Trumpu se nije svidio nastup Meghan Markle: Uputio je oštre kritike

0
Radiosarajevo.ba
Donaldu Trumpu se nije svidio nastup Meghan Markle: Uputio je oštre kritike
FOTO: Radiosarajevo.ba / Trump i Markle

"Ona nije dobra! Rekao sam to i prije, a sada svi vide da sam bio u pravu, kazao je Donald Trump o Meghan Markle nakon što su ona i princ Harry otvorili dušu i srce pred Oprah Winfrey i televizijskom publikom cijelog svijeta.

No, bivši američki predsjednik Meghan Markle ne smatra samo zločestom. Po njemu, ona je i vrlo moćna osoba koja je jednim potezom kadra uništiti nečiju karijeru.

Barem tako proizlazi iz onog što je kazao Trumpov bivši viši savjetnik Jason Miller tokom nastupa u podcastu Stevea Bannona:

Kad sam jutros razgovarao s predsjednikom, on mi je rekao: "Sad se pokazalo kakva je Meghan. Ali ako kažeš išta negativno o njoj, uništit će te.

Pogledaj Piersa", prenosi Daily Mail Millerovu izjavu i podsjeća kako je britanski voditelj Piers Morgan dao otkaz u emisiji 'Good Morning Britain' jer su ga napadali zbog negativnih izjava o Meghan Markle.

Trump, baš kao ni Piers, nije očaran likom i dijelom supruge princa Harryja. Prije pola godine, nakon što su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na Time TV-u govorili o važnosti glasanja na američkim predsjedničkim izborima, kao i o borbi protiv govora mržnje na društvenim mrežama, te dali naslutiti kako će svoj glas pokloniti Joeu Bidenu, Trump se poput stršljena okomio na Meghan Markle.

"Nisam obožavatelj Meghan Markle. Želim Harryju puno sreće s njom u braku jer će mu sigurno trebati", kazao je potkraj septembra Trump na konferenciji za medije u Bijeloj kući, piše Jutarnji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije