Dokumentarac o djevojci Ronalda: Liže prste dok jede, pa pokaže torbicu od 100.000 eura

1
Radiosarajevo.ba
Dokumentarac o djevojci Ronalda: Liže prste dok jede, pa pokaže torbicu od 100.000 eura
Foto: Instagram / Georgina i Ronaldo

Na Netflixu je ovih dana izašao dokumentarac o Georgini Rodriguez, djevojci Cristiana Ronalda, a trenutno je među najgledanijima u regionu.

I dok su neki oduševljeni, drugi otvorenih usta gledaju kako Georgina liže prste dok jede, pa istom rukom pokazuje torbicu koja košta malo bogatstvo - 100.000 eura.

Pokazala je lice koje dosada nismo vidjeli.

FK Željezničar objavio snimak: Agresija na Sarajevo, reintegracija Grbavice i legendarni Ivica Osim

FK Željezničar objavio snimak: Agresija na Sarajevo, reintegracija Grbavice i legendarni Ivica Osim

Prošle sedmice, na njen 28. rođendan, izašla je Netflixova dokumentarna serija "Soy Georgina" koja u šest nastavaka priča priču o Georgini, običnoj djevojci iz susedstva, koja je osvojila srce jednog od najpoznatijih nogometaša na svijetu.

Priča prati život Georgine Rodriguez koja se prisjeća kako joj se život promijenio otkako je upoznala Ronalda. Sve epizode snimljene su prošle godine kada je par, zajedno s djecom Juniorom, Alanom, Mateom i Evom, živio u Torinu.

Serija je, očekivano, probudila veliko interesovanje gledatalaca, a u regionu je za samo 24 sata otkako je stigla na Netflix zauzela sam vrh najgledanijih serija.

"Ja sam Georgina Rodriguez i prije pet godina moj život se promijenio. Ja sam partnerka najpraćenijeg čovjeka na svijetu. Cristiano je divan, on je normalan tip, sanjala sam da imam princa uz sebe i danas ga imam", započinje Georgina svoju priču.

S više od 28 miliona pratilaca na Instagramu, sada je model, poslovna žena, plesačica, influenserka i majka troje djece, a u dokumentarcu je otkrila da je Ronalda upoznala prije pet godina, kada je radila u Gucchiju u Madridu.

Život joj se promijenio, a da o tome nije ni sanjala - od osobe koja je prodavala markiranu odjeću postala je osoba koja je tu odjeću nosila, a luksuz je postao njena svakodnevica. 

Istaknuli su da imaju štošta zajedničkog, a ono što je mnogima zapelo za uho jest njezina tvrdnja da je odmalena znala da je bogat život ispred nje. I sve to joj se ostvarilo zbog toga što je mijenjala kolegu na poslu tog ključnog dana kada je upoznala Cristiana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije