Dok je Ronaldo nesretan, Georgina živi svoj san: Pohvalila se vilom u kojoj živi

0
Radiosarajevo.ba
Dok je Ronaldo nesretan, Georgina živi svoj san: Pohvalila se vilom u kojoj živi
Foto: Instagram / Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez je otkrila kako se privikla na selidbu iz Italije u Veliku Britaniju, ali i kako joj protječe trudnoća.

Dok je Cristiano Ronaldo (36) nesretan igrom svog kluba Manchester Uniteda i ne niže uspjehe na nogometnom terenu, njegova zaručnica Georgina Rodriguez (27) tvrdi da uživa u životu u Engleskoj.

Manekenka je progovorila o tome kako se privikla selidbi u Manchester. 'Nisam osjetila veliku promjenu jer praktički imamo iste uvjete kao u Italiji i imamo veličanstven dom. Dobra stvar je što živimo bliže školi. U Italiji smo dalje stanovali', ispričala je za španjolski časopis Hola.

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

"Nisam primijetila puno razlike. Kada se preseliš s obitelji i preseliš sve, osjećaš neku lakoću. S našim uvjetima ne možemo se žaliti nego baš suprotno. Jako smo zahvalni', dodala je Georgina.

Rodriguez, koju je Cristiano prošlog ponedjeljka iznenadio letom u njegovom privatnom avionom vrijednom 20 miliona funti na romantičnu večeru u hotel u Madridu, se osvrnula i na svoju trudnoću. Rekla je da se veoma iznenadila kada je saznala da je trudna i nosi blizance, no uvijek joj je bio san imati veliku porodicu.

Termin porođaja joj je u aprilu, a odbrojava dane do Netflixove dokumentarne serije 'I am Georgina' o njoj koja izlazi 27. januara. 'Pazim na sebe u ovim trenucima i nisam dosad dobila puno na težini. Imala sam na početku puno jutarnjih mučnina, no sada sam dobro', ispričala je Georgina, piše Story.hr.

Naglasila je da je porodici prioritet njoj i Cristianu. 'Sada živim svoj san. Moj san je bio imati veliku porodicu jer volim djecu. Imamo ogromnu porodicu i za nekoliko mjeseci će biti još veća', rekla je Rodriguez koja s Ronaldom ima kćer Alanu (4).

Nogometaš od ranije ima sina Cristiana Ronalda Juniora (11) te blizance, kćer Evu i sina Matea (4) koje je dobio pomoću surogat majki. I dok je Georgina jako sretna svojim životom u Veliko Britaniji, to nije slučaj s Cristianom.

Kako pišu strani mediji, nezadovoljan je rezultatima Manchestera Uniteda i izostankom svojih pogodaka, a navodno već sada razmišlja o budućnosti u klubu i odlasku iako je ondje prešao prošlog ljeta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije