Djevojka Keanua Reevesa progovorila o njihovoj vezi: "Osjećam se vrlo samouvjereno"

0
Radiosarajevo.ba
Djevojka Keanua Reevesa progovorila o njihovoj vezi: "Osjećam se vrlo samouvjereno"
Foto: Printscreen / YouTube / Alexandra Grant

Alexandra Grant (50), partnerica Keanua Reevesa (59), praktički je šokirala novinare odgovorivši na nekoliko njihovih pitanja na dodjeli nagrada Beverly Arts Icon u Los Angelesu, gdje je bila jedna od laureatkinja.

Grant je na svečani crveni tepih došla sama i, očekivano, bila zasuta salvama pitanja.

"Dobra stvar kod zaljubljivanja u odrasloj dobi je u tome što izgradite vlastitu karijeru prije no što veza počne. Tako je kod mene bilo, rekla je za People o tome kako je biti u vezi s nekim tako slavnim kao što je Keanu i je li teže hodati crvenim tepihom sa ili bez zvijezde Johna Wicka - Osjećam se vrlo samouvjereno u svojoj vezi, osjećam se samouvjereno na crvenom tepihu i u dvoje i sama.

Još jedan zemljotres u Hrvatskoj: "Dobro zagrmjelo i streslo"

Još jedan zemljotres u Hrvatskoj: "Dobro zagrmjelo i streslo"

Grant i Reeves, koji se u javnosti pojavljuju rijetko, uglavnom baš na crvenim tepisima, poznaju se barem 12 godina, kada su počeli raditi na slikovinici za odrasle "Ode to Happiness", za koju je ona radila ilustracije, a on tekst.

Tokom godina prijateljstvo cijenjene umjetnice i obožavanog glumca, pretvorilo se u romansu.

Keanu Reeves: Deepfakeovi su jezivi, nikad neću dozvoliti da mi neko to učini

Keanu Reeves: Deepfakeovi su jezivi, nikad neću dozvoliti da mi neko to učini

Ona se u razgovoru prisjetila i kako joj je Reeves pomogao da prebrodi kreativnu krizu.

"Jednom sam sva frustrirana rekla da se ponekad osjećam kao Maserati koji je zapeo u saobraćaju. Imam taj snažni motor, ali iz niza razloga ne mogu proći", rekla je. 

Priznala je da je ono što voli kod Keanua i u njihovoj vezi, to da guraju jedno drugo "na gradnju novih puteva".

"Vidjeti kako druga osoba rješava probleme može biti nadahnjujuće, u stilu: "Oh, dobro, to je slijepa ulica. Kako da probam ovo drugo?" - komentirala je i dodala - On mi je velika inspiracija. Jako je kreativan i jako dobar. I tako naporno radi.

Objasnila je da, iako rade u različitim medijima, i ona i Keanu u srcu su pripovjedači.

Keanu Reeves i Alexandra Grant
Foto: EPA: Keanu Reeves i Alexandra Grant

"Da biste snimili film, potrebne su vam stotine ljudi. Za biti umjetnik ne trebaš nikoga. Zajednica vam je potrebna da bi svoj posao pokazali svijetu, ali ne i pri samom stvaranju, rekla je te priznala da je velika obožavateljica Reevesovog benda Dogstar. Čak joj i nije smetalo što Keanu, zbog koncerta, nije mogao biti s njom.

"Imala sam veliko zadovoljstvo otići na njihov prvi javni nastup, a budući da sam zadnji album slušala dosta dugo, bila sam jedan od rijetkih u jedna od rijetkih u publici koja je znala sve stihove. To je bilo stvarno cool. Bilo je jako zabavno", rekla je žena koja omiljenog glumca očigledno čini sretnim. Iako ne govori često u njihovoj vezi, Reeves je u martu ove godine, na pitanje iz Peoplea kada se zadnji put osjećao fantastično, odgovorio:

"Prije par dana sa svojom dragom. Smijali smo se, smijali i hihotali. Osjećao sam se odlično. Bilo nam je jako lijepo", prenosi Jutarnji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije