Dječija posla: Nestašna rodica gurnula princa Georgea niz padinu

Radiosarajevo.ba
Dječija posla: Nestašna rodica gurnula princa Georgea niz padinu
Kamere su tokom humanitarne polo utakmice, na kojoj je između ostalog zaigrao i princ William, najviše pažnje pridali publici u kojoj se našla i njegova supruga Kate Middleton s dječicom, princom Georgeom i princezom Charlotte.

Opušteni trenuci majke i njenih mališana koji su bosonogi trčkarali po travnjaku brzo su oduševili svijet, no u pozadini je ostao zanimljiv trenutak, u kojem je budući bitanski monarh, mali princ George, izvukao deblji kraj.

Naime, na travnjaku je tada između ostalog sjedila i sedmogodišnja Savannah, kći kraljičina unuka i sina kraljičine kćeri, princeze Anne, Petera Phillipsa.

Sedmogodišnja djevojčica koja je samo dan ranije postala zvijezda kada je na balkonu Buckinghamske palače pokušala u red dovesti živahnog rođaka George, ovoga je puta pokazala i svoju drugu stranu.

Dok su sva dječica sjedila zajedno na okupu i uživala u igri, Savannah je iz čista mira gurnula četverogodišnjeg Georgea koji se zbog toga otkotrljao niz nizbrdicu.

Cijelu stvar vidjela je Autumn Phillips, majka Savannah, koja ju je odmah upozorila na ponašanje, a jadni George samo se vratio igri i brzo zaboravio na zločesti potez svoje rodice.

 

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije