Divne vijesti: Behati Prinsloo i Adam Levine dobili treće dijete

1
Radiosarajevo.ba
Divne vijesti: Behati Prinsloo i Adam Levine dobili treće dijete
Foto: Instagram / Behati Prinsloo i Adam Levine

Manekenka Behati Prinsloo i američki pjevač i glumac Adam Levine imaju kćerke Geo Grace i Dusty Rose, i u ovom trenutku nisu otkrili više detalja o trećoj bebi.

Par je dugo javno govorio o proširenju svoje porodice, a čuvena manekenka je prije pet mjeseci potvrdila za People da će treći put postati mama.

Divna vijest stigla je skoro u isto vrijeme kada se oglasila navodna bivša ljubavnica muzičara Sumner Stroh rekavši da je godinu dana bila sa Levinom kao i da je njihova veza počela 2014. kada je on već bio u braku sa Behati Prinsloo.

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Adam Levine čeka drugo dijete s Behati Prinsloo

Adam Levine čeka drugo dijete s Behati Prinsloo

"Žao mi je što sam bila sa čovjekom koji nema ni trunku poštovanja ni kajanja", poručila je ova djevojka u snimku koji je objavila na društvenim mrežama pa dodala:

"Imala sam aferu sa muškarcem koji je oženjem poznatim modelom i anđelom 'Victoria's Secret-a'. U to vrijeme bila sam mlada i naivna i iskreno osjećam se iskorišteno. Nisam bila ono što sam danas, pa je bilo veoma lako manipulisati".

Otkrila je i prilično šokantan detalj: "Sigurna sam da znate ko je Adam Levin. On i ja smo se viđali oko godinu dana. Kada je njegova žena ostala u drugom stanju (treći put), Levin joj je rekao: "Čekam još jedno dijete. Ako bude dječak, volio bih da mu dam ime po tebi, volio bih da se zove Sumner. Da li je to tebi u redu?".

Prema riječima ove djevojke, njih dvoje se nisu čuli određeno vrijeme, a onda ju je ponovo kontaktirao i upitao suludu stvar.

Trostruki tata nije komentarisao navode o preljubi. Behati Prinsloo držala se po strani i ostala uz Levina, piše Blic.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije